Ads Top

«Θα σου πω κάτι για τον Μάριο..» - Η Ελευθερία Ελευθερίου αποκαλύπτει το μυστικό του Μάριου Πρίαμου (vid)


Η Ελευθερία Ελευθερίου αποκάλυψε κάτι που δεν γνώριζε κανείς για τον Μάριο Πρίαμο..

Η Ελευθερία Ελευθερίου ήταν καλεσμένη την Παρασκευή 12/5 στην εκπομπή Ποιος είναι πρωινιάτικα με την τραγουδίστρια να κάνει δηλώσεις για την παραμονή της στο Survivor all star και τα όσα είδαμε να συμβαίνουν ανάμεσα σε εκείνη και το Μάριο Πρίαμο.




Πιο αναλυτικά, όσοι μήνες και αν έχουν περάσει κανείς δε μπορεί να ξεχάσει το χαρακτηρισμό της Ελευθερίου στον πρώην της, λέγοντας τον ''ντροπή της Κύπρου'' κάτι, που όπως έχει πει πολλές φορές η ίδια, δε θυμάται ότι το ξεστόμισε!

Σε κάθε περίπτωση και αυτή τη φορά η Ελευθερία Ελευθερίου δεν αρνήθηκε να μιλήσει για τον Κύπριο παίκτη τονίζοντας, πως πέραν του προσωπικού τους, τον θαυμάζει για το ποιόν του, ως άνθρωπος.




Τα σχόλια της Ελευθερίας Ελευθερίου για όσα είχε πει για το Μάριο Πρίαμο



«Αν άλλαζα κάτι θα ήταν μόνο αυτό. Δεν το θυμόμουν...Ήταν ξεκάθαρα θέμα συναισθήματος και θέμα θυμού. Ξέρεις πολλά πράγματα, που τα είχα μαζεμένα και έλεγα «Δεν με ενδιαφέρει, δεν θα ασχοληθώ», τελικά όχι μόνο ασχολήθηκα…Όμως αν άλλαζα κάτι γυρνώντας τον χρόνο πίσω, ίσως να ήταν αυτός ο χαρακτηρισμός που είχα πει.



Θέλω να σου πω κάτι για το Μάριο, η Μαρία το γνωρίζει κιόλας...είναι ένα πάρα πολύ καλό παιδί και όσοι το γνωρίζουν και κάτω στην Κύπρο, γνωρίζουν και το ανθρωπιστικό έργο, είναι ένα παιδί, που προσφέρει», είπε η Ελευθερία Ελευθερίου.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.