Ads Top

«Ο πραγματικός λόγος που αποχώρησα είναι...» - Αποκάλυψη βόμβα Χανταμπάκη στον Μουτσινά (vid)


Αποκάλυψε τον πραγματικό λόγο της αποχώρησής του και συγκινήθηκε.. Δείτε πως αντέδρασε ο Νίκος Μουτσινάς.. 

Στην πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση μετά την αποχώρησή του από το Survivor All Star ο Στέλιος Χανταμπάκης μίλησε για όλα ενώ όταν αναφέρθηκε στον πραγματικό λόγο της αποχώρησής του και συγκινήθηκε on air.




«Ο λόγος που μπήκα ήταν τα παιδιά μου… μιλήσει στα παιδιά και για το 2017 και ότι κάποιοι μπορεί να με θεωρούν κακό άνθρωπο. Είπα θα πάω, να προσπαθήσω ξανά. Δεν μίλησα για το 2017, ούτε τότε, ούτε τώρα».


«Μία είναι η αλήθεια και δεν υπάρχει άλλη. Δεν είμαι της στρατηγικής. Είμαι αυθόρμητος και αυτό πληρώνω πολλές φορές. Είχα δύο παιδιά και είναι ένα έξτρα. Έχασα το Πάσχα, είναι πιο σημαντικά τα λεφτά; Από το δίμηνο με έπνιγε όλο αυτό, με κρατούσε ότι ήθελα πολύ να μάθω πώς με βλέπει ο κόσμος. Με στήριξε αυτά τα 6 χρόνια. Ένιωσα άβολα από αυτά που διάβαζα. Παρόλα αυτά είχε ένα πνίξιμο μέσα μου. Υπήρχε και το να δούμε αν με θέλει ο κόσμος στην υποψηφιότητά μου. Έφτασε η υποψηφιότητα και νιώθω ότι θα με στηρίξει η γυναίκα μου, οι φίλοι μου κ εγώ μετά από μία εβδομάδα νιώθω ότι θα σκάσω και θα αποχωρήσω. Εκεί λέω είναι εγωιστικό να χρησιμοποιήσω τον κόσμο, να με στηρίξει και μετά να φύγω. Αυτή είναι η μόνη αλήθεια», είπε εξηγώντας τον λόγο της οικειοθελούς του αποχώρησης.




«Με το που ψηφίστηκα ένιωσα πολύ όμορφα γιατί λέω υπάρχει πιθανότητα να φύγω. Όλο το βράδυ έλεγα είμαι στο αεροπλάνο, είμαι με τα παιδιά μου, είμαι σπίτι μου. Ταυτόχρονα δεν με πείραζε που ψηφίστηκα. Δεν κυνήγαγα το παιχνίδι», είπε σε άλλο σημείο της συνέντευξής του στην εκπομπή Καλό Μεσημεράκι.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.