Ads Top

«Είπε αυτά τα πράγματα ο Βασάλος; Εγώ ήξερα ότι...» - Ο Στέλιος Χανταμπάκης σπάει την σιωπή του (vid)


Δείτε πως αντέδρασε όταν του μετέφεραν όσα είπε ο Βασάλος.. 

Ο Στέλιος Χανταμπάκης δε βρίσκεται πια στο Survivor All Star, καθώς αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοθελώς από το ριάλιτι επιβίωσης, σε μια κίνηση που κανείς δεν περίμενε.




Έχοντας λοιπόν αποχωρήσει από το Survivor All Star, ο Στέλιος Χανταμπάκης παραχώρησε τις πρώτες του δηλώσεις στην εκπομπή «Πρωινό μας» του ΣΚΑΪ.


Survivor All Star: Οι δηλώσεις του Στέλιου Χανταμπάκη



«Δεν ένιωσα ότι φοβήθηκα. Είχε ακουστεί ότι θα με στείλει ο κόσμος σπίτι μου. Το βρήκα πολύ εγωιστικό να το κάνω αυτό στον κόσμο», είπε αρχικά για την οικειοθελή αποχώρηση του.

Για την επίθεση που δέχτηκε από Τάκη Καραγκούνια, Μελίνα Μεταξά και Κωνσταντίνο Βασάλο απάντησε: «Είναι η πρώτη φορά που το ακούσω αυτό. Δεν μου είχαν δείξει τα παιδιά κάποια δυσαρέσκεια. Προφανώς αυτά τα έλεγαν στις προσωπικές τους συνεντεύξεις. Δεν έχω εγώ κάτι κακό προς κανέναν συμπαίκτη μου».

Ήταν στενοί φίλοι με την Σταυρούλα Χρυσαειδή; «Δεν θα έλεγα ότι ήρθα πολύ κοντά με την Σταυρούλα. Ήταν ένα από τα παιδιά που ο αυθορμητισμός της με τα λάθη της και τα καλά της, την έκαναν να την συμπαθήσω».



Η απάντηση του στον Κωνσταντίνο Βασάλο που είπε ότι φέρνει ανακατωσούρες σχολίασε: «Αυτά τα είπε ο Κωνσταντίνος; Δεν μπορώ να κακοχαρακτηρίσω μια άποψη ενός παίκτη. Είναι πρώτη φορά που το ακούω αυτό. Δεν καταλαβαίνω σε τι ανακάτεψα τον Κωνσταντίνο Βασάλο».

Για τον σάλο με το μυστικό της Σταυρούλας που είπε στον Κωνσταντίνο, ξεκαθάρισε: «Το θέμα με Σταυρούλα - Βασάλο είχε ξεκινήσει με εντάσεις, όταν η Μελίνα ανέφερε ότι τους είδε να έρχονται μαζί από την τουαλέτα. Έλεγα ο καθένας στα κιου του. Από τότε είχε αρχίσει να αιωρούνται διάφορα πράγματα. Μου φαίνεται αστείο να συζητάμε τι μου εκμυστηρεύτηκε κάτι η Σταρούλα. Ήταν συζήτηση σχεδόν ανοιχτή. Αυτό που λένε τώρα είναι μια ανοιχτή συζήτηση με το πως να μαζευτεί όλο αυτό γιατί δεν άρεσε στον Κωνσtαντίνο. Κάποιος στο τέλος πρέπει να πληρώσει. Προφανώς επειδή δεν απαντάω...»

«Παρεξηγήσεις γίνονται ακόμη κι όταν δεν μιλάς. Μου είχε πει ο Τάκης ότι είμαι διπλωμάτης. Άμα δεν μιλάω είμαι διπλωμάτης, άμα μιλάω είμαι διπλωμάτης», συνέχισε.



«Από εσάς ακούω ότι κάποια παιδιά είχαν κάτι μέσα τους για εμένα. Δεν μου είχαν δείξει κάτι. Δεν έχουμε συζητήσει κάτι που τους έχει ενοχλήσει. Στις προσωπικές συνεντεύξεις δεν ξέρω τι λέει ο καθένας. Μπροστά ήταν όλοι καλοί», συμπλήρωσε.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.