Ads Top

«Πέντε χρόνια παρακαλούσε να πεθάνει» - Συγκλονίζει ο Παπαργυρόπουλος για τον Στηβ Κακέτση (vid)


Συγκλονιστική αποκάλυψη από τον Αργύρη Παπαργυρόπουλο μετά τον θάνατο του Στηβ Κακέτση.. 

Ο θάνατος του Στηβ Κακέτση έχει βυθίσει σε πένθος τον καλλιτεχνικό χώρο με τον γνωστό και πολύ αγαπητό επιχειρηματία της νύχτας να αφήνει την τελευταία του πνοή την Πέμπτη 18/5 μετά από μάχη, που έδωσε για τη ζωή του.




Η οικογένεια, οι φίλοι, συνεργάτες αλλά και οι γυναίκες (δείτε εδώ σε τι κατάσταση βρίσκεται η Άντζελα Δημητρίου), που υπήρξαν στο πλευρό του Κακέτση τον αποχαιρετούν με σπαρακτικό τρόπο. 

Ανάμεσα σε αυτούς είναι και ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος με δηλώσεις, που έκανε την Παρασκευή 19/5 στο T-live.

Τα λόγια του Παπαργυρόπουλου και οι αποκαλύψεις για τη ζωή του εκλιπόντος ραγίζουν καρδιές δεδομένου, ότι οι δύο ανήκαν στον ίδιο επαγγελματικό χώρο, αυτόν της νύχτας με τα μαγαζιά και τις επιχειρήσεις.




Οι δηλώσεις του Αργύρη Παπαργυρόπουλου για το θάνατο του Στηβ Κακέτση



«Αχ, χάσαμε τον φίλο μας και εγώ και εσύ και τον περιγράψατε τόσο καλά τον Στηβ, που δεν ξέρω και εγώ τι έχω να προσθέσω. Τατιάνα, ο Στηβ έχει πεθάνει εδώ και πέντε χρόνια, πέντε χρόνια ήταν πεθαμένος, πέντε χρόνια παρακαλούσε να πεθάνει.

Έκλεισε και τα παράθυρα, δεν τα άνοιγε. Όταν έκλεισε τα μαγαζιά, έπεσε σε μελαγχολία. Δεν ήθελε να βγει έξω. Και με φίλους, που μιλούσαμε, δεν μπορούσαμε να τον βγάλουμε έξω από το σπίτι, είχε απομονωθεί εκεί μέσα. Να συμπληρώσω, ότι εγώ το Σηβ γον γνώρισα την δεκαετία του ’70 στην Αμερική.



Από τότε που έχασε τα μαγαζιά δεν ήταν ο Στηβ Κακέτσης που ξέραμε. Το άντεξε και πάντα μας έλεγε ότι κάνει υπομονή για το παιδί του. Δεν ήθελε να βγει έξω, να έχει επαφή με τον έξω κόσμο», είπε ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.