Ads Top

«Το είπαν και άλλα παιδιά, η αλήθεια είναι...» - Ο Στέλιος Χανταμπάκης επιβεβαιώνει όλα όσα γνωρίζουν όλοι (vid)


Η αποκάλυψη του Χανταμπάκη για τα όσα συνέβησαν εκτός κάμερας Survivor All Star - Όλα όσα αποκάλυψε πριν λίγο ο Στέλιος Χανταμπάκης
Καλεσμένος στην εκπομπή Γειά σου, βρέθηκε ο Στέλιος Χανταμπάκης μετά την αποχώρηση του από το Survivor All Star, έπειτα από δική του απόφαση, καθώς δεν άντεχε άλλο μακριά από την σύζυγό του και τα δυο παιδάκια τους. Μπορεί να τον κατηγόρησαν πως έφυγε την πιο δύσκολη στιγμή (καθώς έμειναν λίγοι παίκτες στους Κόκκινους), ωστόσο, ο ίδιος δεν άφησε κανέναν να τον επηρεάσει.




Πλέον λοιπόν, βρίσκεται κοντά στην οικογένεια του και σήμερα 13/5 στην εκπομπή του ΣΚΑΙ, μίλησε για την ψυχολογική του κατάσταση μέσα στο παιχνίδι αλλά και για το τι έκανε όταν δεν τον έγραφαν οι κάμερες, για να χαλαρώσει και να είναι ήρεμος απέναντι από εντάσεις και τσακωμούς.

Οι αποκαλύψεις του Χανταμπάκη για το Survivor All Star




«Είναι δύσκολες καταστάσεις εκεί πέρα, πειράζουν πολύ περισσότερα πράγματα από ότι έξω. Δηλαδή τα σκέφτεσαι διαφορετικά, πονάς, πεινάς, σου λείπουν οι άνθρωποι σου, παίζεις για ένα τόσο σημαντικό έπαθλο που το θέλουν όλοι οπότε είναι δύσκολα. Νομίζω πως εγώ είμαι ένας πολύ γεμάτος άνθρωπος και προσπάθησα με όλη μου την δύναμη γιατί δεν ήθελα να επηρεάσω κάπως ούτε την ψυχολογική μου κατάσταση ούτε τους υπόλοιπους παίκτες με το να βάλω και άλλα πράγματα να υπάρχουν. Οπότε όταν μπορούσα κέρδιζα και όταν δεν μπορούσα, καταλάβαινα ότι είμαστε μέχρι εδώ», ανέφερε αrχικά για την κατάσταση που επικρατούσα και επικρατεί στον Άγιο Δομίνικο.



«Νομίζω πως με βοήθησε πάρα πολύ το ότι έκλεινα τα μάτια μου για αρκετές ώρες στην καλύβα και σκεφτόμουν εκτός παιχνιδιού τελείως. Δηλαδή μόλις πήγαινα να σκεφτώ κάτι, να αισθανθώ κάτι για το Survivor έλεγα "έχεις φύγει, ξαναγύρνα λίγο πίσω και πάμε". Παιδιά, ταξίδια, διακοπές, δουλειές και όλο αυτό με βοηθούσε πάρα πολύ», σχολίασε αναφέροντας στη συνέχεια πως από τον δεύτερο μήνα ένιωθε πολύ πιεσμένος.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.