Ads Top

«Έλεγαν είμαστε οι πιο...» - Ο Αγόρου «δίνει» τους συμπαίκτες του (vid)


Δηλώσεις που θα συζητηθούν από τον Νικόλα Αγόρου - Δείτε τι λέει για τους συμπαίκετς του 

Στην εκπομπή Καλό Μεσημεράκι, φιλοξενήθηκε ο Νικόλας Αγόρου το μεσημέρι της Τετάρτης (10-05), λίγες ημέρες μετά την αποχώρησή του από το Survivor All Star.




Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι για την εμπειρία του, τις αποβολές ενώ αποκάλυψε και τον λόγο για τον οποίο δεν θα μπορούμε να κάνει παρέα με κανέναν από τους συμπαίκτες του, εκτός ριάλιτι.

«Στο παιχνίδι ο καθένας μας έχει τον δικό του σταυρό, αλλά εγώ πήγα ξεκάθαρα για τα χρήματα. Η τηλεόραση είναι ζόρικο πράγμα, εγώ απέχω από όλα αυτά και δεν μου αρέσουν καθόλου. Θυμάμαι έντονα την πρώτη μου μέρα εκεί αλλά και την τελευταία, γιατί ήθελα να φύγω. Ήθελα να το κάνω για την οικογένειά μου, ήταν πολύ σημαντικό αυτό για εμένα»

«Υπάρχει πολύ ανθρωποφαγία, άσχημα πράγματα. Εγώ είμαι πολύ συναισθηματικός άνθρωπος, αλλά όταν πας εκεί και βλέπεις τόση τοξικότητα δεν γίνεται να μην επηρεαστείς. Δεν είμαι παίκτης ριάλιτι, λέω μόνο αυτά που έχω ζήσει», είπε και συμπλήρωσε:



«Εγώ δεν μπορούσα να κάνω παρέα με ανθρώπους που έλεγαν “είμαστε οι πιο ακριβοπληρωμένοι κοπρίτες, είμαστε επαγγελματίες παίκτες ριάλιτι, είμαστε επαγγελματίες ηθοποιοί και επαγγελματίες ψεύτες. Δεν είχα κάτι να πω με αυτούς τους ανθρώπους. Τα καλά όλα γίνονται πίσω από τις κουρτίνες».

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.