Ads Top

Παραμένει στο νοσοκομείο ο Μουτσινάς: Αυτή είναι η διάγνωση των γιατρών (vid)


Η διάγνωση των γιατρών για την υγεία του - Τι τον οδήγησε στο νοσοκομείο 

Ανησυχία επικράτησε με την υγεία του Νίκου Μουτσινά, έπειτα από έντονους πόνους που τον οδήγησαν στο νοσοκομείο για εξετάσεις. Μάλιστα, η χθεσινή 30/5 εκπομπή δεν βγήκε στον αέρα του ΣΚΑΙ, καθώς χρειάστηκε να νοσηλευτεί.




Σχετική ανακοίνωση έβγαλε επίσημα η εκπομπή Καλό Μεσημεράκι, όπου ενημέρωνε τους τηλεθεατές πως δεν πρόκειται για κάτι ανησυχητικό και πως σύντομα θα επιστρέψει στις οθόνες μας.


Τι αναφέρουν οι γιατροί για την υγεία του Νίκου Μουτσινά



Σύμφωνα με την Φωτεινή Πετρογιάννη στο Πρωινό του ΑΝΤ1, ο Νίκος Μουτσινάς έχει μία φλεγμονή την οποία δεν κατάφερε να αντιμετωπίσει στο σπίτι του το Σαββατοκύριακο και έτσι χρειάστηκε να μείνει στο νοσοκομείο. Σίγουρο είναι πως δεν θα βγει ούτε και σήμερα η εκπομπή στον αέρα και πιθανόν όλη την εβδομάδα. Μάλιστα, πολύ πιθανόν οι πόνοι στο στομάχι που είχε το τελευταίο διάστημα να οφείλονταν στην φλεγμονή.



Αμέσως μετά την ενημέρωση σχετικά με την υγεία του, προβλήθηκαν οι δηλώσεις της Ματίνας Νικολάου, η οποία αποκάλυψε τι συμβαίνει.

«Νεότερα δεν έχω να σας πως. Έχω να σας πω ότι είναι καλά, έπρεπε στο νοσοκομείο για να κάνει κάποια πράγματα, θα βγει και θα είναι κούκλος πάλι», αποκάλυψε η συνεργάτιδα του και καλή του φίλη.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.