Ads Top

«Αν δεν ξαναμιλήσουμε...» - «Κόλαφος» η Εύη Σαλταφερίδου για τον Ηλία Γκότση (vid)


Δηλώσεις που θα συζητηθούν για τον Γκότση από την Εύη Σαλταφερίδου..

Στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και την Ελίνα Κοτανίδου παραχώρησε συνέντευξη η Εύη Σαλταφερίδου, η οποία έριξε τα «καρφιά» της για τον Ηλία Γκότση, τονίζοντας ότι αδικήθηκε. Με την ευκαιρία, δείτε τι αποκάλυψε για τον Στέλιο Χανταμπάκη και έγινε χαμός.




«Ήμουν πολύ συνειδητοποιημένη ότι μπήκα σε ένα παιχνίδι και ότι οι όροι του παιχνιδιού είναι αυτοί και ότι άνα πάσα στιγμή μπορεί να αποχωρήσεις. Για τη Δαλάκα και την Ασημίνα δεν ξέρω τι έγινε με τα κινητά, ο Πιλίδης το είπε μόνος του.

Ο Τάκης με στεναχώρησε, με εκνεύρισε, μου δημιουργούσε άσχημα συναισθήματα που δεν μπορούσα να ελεγξω. Μετά από ένα σημείο χάθηκε η μπάλα. Μερικούς τους “ρούφηξε” τόσο πολύ το παιχνίδι και δεν τους ένοιαζε αν αδικούν και στεναχωρούν τους άλλους», είπε αρχικά η Εύη Σαλταφερίδου.

Η Εύη Σαλταφερίδου είπε στη συνέχεια για τον Ηλία Γκότση: «Δεν αισθάνομαι ότι αδικήθηκα από τον Ηλία ως προς αυτά που νιώθει, αδικήθηκα από τον Ηλία ως προς αυτά που άφησε να εννοηθούν. Αν ήταν λίγο πιο ξεκάθαρος, νομίζω ότι ο κόσμος δεν θα είχε πάρει τέτοια ακραία στάση και δεν θα είχε ασχοληθεί τόσο πολύ με μένα.



Είδα παίκτες που όταν έφυγε ο Ηλίας έλεγαν δεν ξέρουμε τι έγινε με το χαρτάκι και μετά μου είπαν ότι συμμετείχαν κι εκείνοι. Δεν με ενδιαφέρει το unfollow, με ενδιαφέρει η φιλία του Ηλία. Αν έρθει η ώρα να ξαναμιλήσουμε θα είναι για καλό, αν δεν μιλήσουμε, πάλι για καλό θα είναι»

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.