Ads Top

«Χώρισαν μια βδομάδα και εκείνη ανεβάζει...» - «Κόλαφος» η Ελισάβετ Σπανού για την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου (vid)


Η δήλωση όλο νόημα της Ελισάβετ Σπανού που θα συζητηθεί για την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου
Στην κάμερα της εκπομπής Γεια σου, μίλησε το μεσημέρι του Σαββάτου (13-05) η Ελισάβετ Σπανού. 

Η τραγουδίστρια και πρώην παίκτρια του Survivor ανάμεσα σε άλλα σχολίασε το χωρισμό του Στάθη Σχίζα με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.




«Τον Στάθη Σχίζα τον έχω συναναστραφεί ελάχιστα σε κάποιο event και έχουμε ανταλλάξει πέντε, έξι κουβέντες. Μπορώ να πω ότι τον έχω αντιληφθεί λίγο καλύτερα και, ενώ συνήθως σε έναν χωρισμό πρέπει να λυπόμαστε γιατί πραγματικά ο χωρισμός είναι κάτι πολύ δυσάρεστο, στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν μπορώ να πω ότι μου συνέβη κάτι τέτοιο όταν το άκουσα. Δηλαδή εγώ πάντα απορούσα πως αυτοί οι δύο άνθρωποι ήταν μαζί, χωρίς να τους γνωρίζω, μου φαίνονται εκ διαμέτρου αντίθετοι», είπε και πρόσθεσε:



«Η εικόνα που έχω για τον Στάθη είναι ένας άνθρωπος πολύ χαμηλών τόνων, ένα πολύ ηθικό παιδί, ένα πολύ αξιπρεπές παιδί με λόγο. Αντίθετα η κα. Παναγιώραρου, χωρίς να την γνωρίζω, από αυτά που βλέπω στα social media και όπως παρουσιάζεται σε αυτά μου φαίνεται πάρα πολύ διαφορετική. Σίγουρα πολύ πιο εξωστρεφής και θα το αφήσω εκεί. Όλο αυτό υποτίθεται ότι ήταν ένας πάρα πολύ μεγάλος έρωτας και κατά τη διάρκεια αυτού του πολύ μεγάλου έρωτα ο άνθρωπος αυτός απουσίαζε σχεδόν έναν χρόνο.

Χώρισαν μια εβδομάδα και η άλλη ανεβάζει τις κούτες από το καινούργιο της σπίτι ημίγυμνη. Τι να σχολιάσω ακριβώς; Τι δεν καταλαβαίνουμε ακριβώς από όλο αυτό; Είναι ξεκάθαρο».

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.