Ads Top

«Με τον Γκότση είμαστε...» - Η Εύη Σαλταφερίδου σπάει την σιωπή της (vid)


Για όλους και για όλα μίλησε η Εύη Σαλταφερίδου, τι είπε για τον Ηλία Γκότση στην ερώτηση που όλοι περίμεναν.. 

Καλεσμένη στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά στον ΣΚΑΙ, «Καλό Μεσημεράκι» την Τετάρτη 3/5 ήταν η Εύη Σαλταφερίδου.




Η γυμνάστρια και πρώην παίκτρια του “Survivor All Star” μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο unfollow που της έκανε ο Ηλίας Γκότσης.

Να θυμίσουμε ότι ο παίκτης μετά την αποβολή του από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ διέγραψε κάποια άτομα από τα social media ακόμη και την Εύη Σαλταφερίδου που ήταν πολύ φίλοι!


Όσα είπε η Εύη Σαλταφερίδου για το unfollow που της έκανε ο Ηλίας Γκότσης





«Αυτό που έγινε με την Ηλία θεωρώ ότι ήταν πάρα πολύ οδηγημένο από κάποιους παίκτες όπως ο Τάκης, ο Μπάρτζης και ο Παναγιώτης που είχε θέμα με τον Ηλία. Ήταν να βγάλουν στην παραγωγή ότι ο Ηλίας έχει κινητό και κάνει παράνομα πράγματα. Εγώ δεν είχα ιδέα για αυτό το χαρτάκι. Ο Ηλίας όταν έχει μυστικό θα το πάρει στον τάφο του έτσι δεν γνώριζα ότι ο Πηλίδης είχε κινητό. Τον κάδο τον ανοίγαμε αν υπήρχε πείνα. Η Μπλε ομάδα πείνασε πάρα πολύ, τα αγόρια ζαλίζονταν. Ο κόσμος μέσα από αυτά που έχουν βγει νομίζει ότι τρώμε. Δυστυχώς δεν βρίσκουν πράγματα για όλους. Υπάρχουν άτομα που έχουν κάνει παραβάσεις αλλά δεν μιλάνε», είπε αρχικά η Εύη Σαλταφερίδου.

«Επειδή μίλησα με τον Ηλία, δεν μπορώ να του κρατήσω κακία γιατί ήμουν εκεί όταν έζησε όλον αυτόν τον πόλεμο και από τους παίκτες και από άλλους παράγοντες που δεν μπορώ να πω. Μετά έγινε αυτό και δεν πήρα θέση. Αν ήξερα δεν θα με ενδιέφερε καθόλου να δώσω τους υπόλοιπους. Δεν με νοιάζει γιατί φίλος μου είναι ο Ηλίας. 

Οι άλλοι δεν είναι φίλοι μου να τους καλύψω. Δεν μπορούσα να σηκώσω το χέρι και να πω ότι δεν συμβαίνει τίποτα οπότε σήκωσα και είπα ότι ο Ηλίας δεν ξέρει Αγγλικά. Ο Ηλίας τσακώθηκε με τον Τάκη γιατί έτρεξε κατά πάνω μου μετά από καβγά και ο Ηλίας μπήκε στη μέση, δεν είναι aggresive όπως τον κατηγόρησαν. Μέχρι εκεί μπορούσα να τον υπερασπιστώ», πρόσθεσε η πρώην παίκτρια του Survivor All Star.



Τέλος, η Εύη Σαλταφερίδου κατέληξε: «Από την άλλη καταλαβαίνω ότι ο Ηλίας όταν θα φύγει περίμενε να σηκωθώ και να αντιδράσω διαφορετικά. Δεν τον αδικώ, άμα γυρνούσα τον χρόνο πίσω ίσως να αντιδρούσα αλλά εκείνη την ώρα πάγωσα γιατί άκουσα πράγματα που δεν ήξερα. Δεν ξέρω αν είμαστε οκ. Έγινε μια εξήγηση, εγώ κατανοώ την πλευρά του. Από την άλλη κι εγώ έχω το παράπονο ότι όταν βγήκα δέχτηκα όλο αυτό το hate για πράγματα που δεν έχω κάνει και στεναχωρήθηκα, στεναχωρήθηκε η μανούλα μου που δεν ξέρει από τηλεόραση».
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.