Ads Top

«Αν είχε μπει ο Αγγελόπουλος στο παιχνίδι, εγώ θα...» - Ο Χανταμπάκης σπάει την σιωπή του (vid)


Τι σχέση έχουν σήμερα Ντάνος-Χανταμπάκης 6 χρόνια μετά το παιχνίδι - Όλα όσα αποκάλυψε στη Φαίη Σκορδά ο Στέλιος Χανταμπάκης 

Καλεσμένος στην εκπομπή Πρωινό Μας βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης 10/5 ο Στέλιος Χανταμπάκης.




Το μοντέλο και παρουσιαστής μίλησε φυσικά για το ριάλιτι επιβίωσης, την εμπειρία που έζησε για ακόμη μια χρονιά αλλά και για την απόφασή του να αποχωρήσει και να επιστρέψει στην Ελλάδα και στην οικογένειά του.


Οι δηλώσεις του Στέλιου Χανταμπάκη για το Survivor All Star



«Δεν είχα αγωνία τι θα πουν για εμένα στις εκπομπές, δεν με νοιάζει όπως το 2017. Πριν μπω στο παιχνίδι, κράτησα κάτι για εμένα που είχε πει η Έλενα Χριστοπούλου. Ότι ο μόνος μου αντίπαλος είναι ο εαυτός μου.

Είναι επικίνδυνο το χιούμορ και το τι λες στην τηλεόραση κι αυτό με αγχώνει πολύ, ειδικά με άτομα που δεν γνωρίζω, για αυτό ήμουν μαζεμένος. Έχασα 25 κιλά», είπε αρχικά.

Μάλιστα, αμέσως μετά προβλήθηκε η πρώτη συνέντευξη της Ρίας Κολοβού μετά την χθεσινοβραδινή της αποχώρηση από το Survivor all star, κατά την οποία ανέφερε πως δεν ήξερε πως ο Στέλιος είπε πράγματα που του εκμυστηρεύτηκαν οι άλλοι.



Με αφορμή λοιπόν αυτή τη δήλωση, ο Στέλιος είπε:

«Τώρα που βγήκα κατάλαβα ότι τα παιδιά είχαν θέμα μαζί μου. Εγώ στον Βασάλο δεν είπα ποτέ ότι η Σταυρούλα είναι ερωτευμένη μαζί του. Είναι πάρα πολύ χαζό όλο αυτό. Αποδέχομαι ότι τα παιδιά αισθάνθηκαν άσχημα και άβολα μαζί μου, είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, προσπάθησα πάρα πολύ να μην ενοχλήσω κανέναν, με πάρα πολύ άγχος. Άκουσα ότι είμαι διπλωμάτης.

Δεν έχω αρνητική εικόνα για τον Κωνσταντίνο, δεν μου έδωσε κανένα δικαίωμα, όταν με ψήφισε πάλι μου είπε ότι έριξε κούφια ψήφο. Ούτε με τον Τάκη έχω κάτι. Αν ήξερα ότι ο Κωνσταντίνος πιστεύει τόσα πράγματα για εμένα, θα προσπαθούσα να το λύσω».

Αμέσως μετά, συμπλήρωσε: «Όποιος δεν μπορεί να ανταπεξέλθει αγωνιστικά, πρέπει να κάνει ριάλιτι. Ακούς πάρα πολλά πράγματα στο Survivor, από παίκτες κιόλας που δεν είσαι καν κοντά, οπότε αν εσύ πας να το πεις, θα βρεθείς μπλεγμένος χωρίς να σε αφορά. Δικαιολογώ το ότι ο Σάκης δεν με υποστήριξε, δεν είχε κανένα λόγο να το κάνει, παραμένει στο παιχνίδι και θα ερχόταν σε κόντρα με τους υπόλοιπους.



Καταλάβαινα ότι λεγόντουσαν πράγματα για εμένα πίσω από την πλάτη μου. Έφυγα γιατί δεν ήθελα να πληρώσουν για εμένα να μείνω, για να πάρω αυτή την επιβεβαίωση. Ήμουν πολύ γεμάτος, δεν είχα βάλει κανένα όριο, κάθε εβδομάδα ήταν σημαντική οικονομικά για την οικογένειά μου, ξεπέρασα τα όρια μου αλλά ήθελα να επιστρέψω.

Αν είχε μπει ο Γιώργος Αγγελόπουλος, θα έμπαινα και πάλι, δεν έχω κανένα πρόβλημα μαζί του.

Χαίρομαι που βγήκα πάλι στην τηλεόραση γιατί το φοβόμουν πολύ. Μου άρεσε που ξανά μπήκα».

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.