Ads Top

Χώρισαν και την έκανε unfollow: Οι 3 φωτογραφίες όλο νόημα που κράτησε ο Σχίζας με Παναγιώταρου (pics)


Δείτε ποιες φωτογραφίες επέλεξε να κράτησει ο Στάθης Σχίζας μαζί με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.. 

Μπορεί στην αρχή ο χωρισμός της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου και του Στάθη Σχίζα να φαινόταν βελούδινος, ωστόσο δεν άργησαν να έρθουν τα πάνω κάτω. Οι συνεχείς δηλώσεις της επιχειρηματία για την κατάσταση της ψυχολογίας της μετά το χωρισμό της, φαίνεται πως ενόχλησαν τον νικητή του Survivor 5.




Μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες μετά την μετακόμιση στο νέο της σπίτι (δείτε το εδώ) δήλωνε ανανεωμένη και θετική στο νέο της αυτό βήμα, ενώ από την άλλη ο Στάθης φαινόταν στεναχωρημένος, γεγονός που σχολίασαν και οι εκπομπές.

Το ένα λοιπόν φαίνεται πως έφερε το άλλο - ενώ σίγουρα έγιναν πράγματα και άγνωστα σε εμάς - με αποτέλεσμα ο Σχίζας να κάνει unfollow την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και πολλοί λένε πως την έκανε και block, αφού σβήστηκαν μέχρι και τα σχόλια. Η ίδια ρωτήθηκε επίσης για το γεγονός και η απάντηση της ήταν πολύ αιχμηρή προς τον πρώην σύντροφό της.

Οι μοναδικές φωτογραφίες που κράτησε ο Σχίζας με την Παναγιώταρου στο προφίλ του στο Instagram


Μπορεί να την έκανε unfollow και να έσβησε πολλές φωτογραφίες τους, ωστόσο, υπάρχουν ορισμένες που έχει κρατήσει. Οι φωτογραφίες αυτές όμως, αφορούν συνεργασίες τους ή στιγμές σημαντικές για εκείνον.

Η πρώτη ανάρτηση που κράτησε είναι αυτή από τη νίκη του στο Survivor 5, η άλλη από μια συνεργασία του και η τρίτη από την συνέντευξη τους στην εκπομπή After Dark.

Από την άλλη, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου τις έχει σβήσει όλες!








Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.