Ads Top

Survivor - Γιώργος Κόρομι: Έχεις δει τη σύντροφο που άφησε πίσω στην Ελλάδα ο Κόρο; Είναι κούκλα!


Και κάπως έτσι ο Γιώργος Κόρομι ετοιμάζεται σήμερα να επιστρέψει στην αγκαλιά της..

Αποφασισμένος να κατακτήσει τους στίβους μάχης του φετινού κύκλου του παιχνιδιού είναι ο Γιώργος Κόρομι ο οποίος σήμερα (22/1) έκανε την εμφάνισή του για πρώτη φορά στον Άγιο Δομίνικο. 




Ο Κόρομι έλειπε, σύμφωνα με τους θαυμαστές του από το φετινό ρόστερ των ομάδων και δείχνει αποφασισμένος να δώσει τον καλύτερό του εαυτό για νίκες της ομάδας του.

Η συμμετοχή του βέβαια δεν έρχεται χωρίς απώλειες για τον ίδιο αφού χρειάστηκε να αφήσει πίσω του, εκτός από την επιχείρηση που τρέχει στο κέντρο της Αθήνας και τη σύντροφό του, Τίνα. Βέβαια, την έχει αφήσει άξια αντικαταστάτη πίσω του μιας και της έχει απόλυτη εμπιστοσύνη.



Είναι άλλωστε το άλλο του μισό και τα τελευταία 4 χρόνια που είναι μαζί, μοιράζονται τα πάντα. Η όμορφη Τίνα η οποία διαθέτει και εκείνη πολύ αθλητικό κορμί και έχει την ίδια αγάπη με τον Γιώργο για τη φύση, έχει καταγωγή από το Τορόντο του Καναδά και γνωρίστηκε μαζί του σε μία κοινή παρέα.

Από τότε, είναι συνεχώς μαζί και κάνουν τα πιο απίθανα πράγματα. Μπορεί για παράδειγμα τη μία μέρα να βρίσκονται στο βουνό για μίνι διακοπές και ορειβασία και την επόμενη στην πιο όμορφη παραλία κάπου στην Ελλάδα για ψάρεμα και... παγωμένες βουτιές.

Ο φωτογραφικός φακός τούς έχει απαθανατίσει ουκ ολίγες φορές μαζί. Εκείνος είναι ιδιαίτερα τρυφερός μαζί της και εκείνη είναι φοβερά υποστηρικτική σε ό,τι και αν αποφασίσει εκείνος να κάνει.









Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.