Ads Top

Survivor - Γιώργος Κόρομι: Το βίντεο που θέλει να «κάψει»


Δείτε το βίντεο που έκανε τον γύρο του διαδικτύου ξανά από το παρελθόν του Γιώργου Κόρομι..

Ο Γιώργος Κόρομι είναι ένας από τους παίκτες του Survivor All Star που έχει καταφέρει να απασχολήσει με τον τρόπο που αγωνίζεται ενώ έχει δημιουργήσει τη δική του κλίκα με αποτέλεσμα να υπάρχουν κάποιες κόντρες στην Κόκκινη ομάδα. 




Αλλά συνεχίζει να λαμβάνει την αγάπη του κόσμου μέσω των social media και να ενδιαφέρει.

Ο επιχειρηματίας που αποφάσισε να επιστρέψει για δεύτερη φορά στον Άγιο Δομίνικο είχε συμμετάσχει στο παρελθόν σε ένα ριάλιτι… έρωτα το οποίο προβλήθηκε στο Star και ονομαζόταν “Love Generation”.



O τότε φοιτητής και 19 ετών, εμφανίστηκε με σγουρά μαλλάκια, το σώμα του δεν είχε Κάμα σχέση με αυτό που είναι τώρα και είχε αποκάλυψε πως του αρέσουν οι γυναίκες που ντύνονται σαν… “γυναίκες” και όχι σαν παιδάκια ενώ η φαντασίωση του ήταν να βρίσκεται με μια γυναίκα σε ένα σπίτι με τζάκι και να κάνουν πολλές τσαχπινιές.

Το βίντεο βρέθηκε στο Youtube και σίγουρα θα θέλει να το κάψει γιατί μιλά το νεαρό της ηλικίας του και δεν έχει καμία σχέση με αυτό που έχει σήμερα ο Γιώργος Κόρομι!

Το ριάλιτι παρουσίαζε η Χριστίνα Λαμπίρη με τον Στέφανο Κωνσταντινίδη και ο Γιώργος είχε κάνει μια εμφάνιση που σίγουρα δε θα ξεχάσουμε ποτέ! Ο ίδιος δεν έχει αναφερθεί σε αυτή τη στιγμή του αλλά μόλις βγει από το παιχνίδι, λογικά, θα το σχολιάσει!

Τσέκαρε τον από το 10:34:




Το βιογραφικό του Γιώργου Κόρομι



  • Είναι 35 ετών
  • Κατάγεται από την Ουγγαρία
  • Μένει στην Ελλάδα από μικρή ηλικία
  • Είναι μοντέλο και επιχειρηματίας καθώς διαθέτει το δικό του μαγαζί στο κέντρο της Αθήνας με wellness προϊόντα
  • Έχει σχέση και είναι πολύ ερωτευμένος
  • Είναι Ταύρος στο ζώδιο
  • Λατρεύει το ψάρεμα

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.