Ads Top

Οσμή σκανδάλου στο Survivor: Για ποιο λόγο αποβλήθηκε ο Κατσαούνης και όχι ο Καραγκούνιας φέτος;


Ο Τάκης Καραγκούνιας θα συνεχίσει να είναι στο Survivor All Star και ξεσηκώνει θύελλα αντιδράσεων η (μη) απόφαση της παραγωγής..

Χαμός επικρατεί για άλλη μία φορά στο Survivor All Star, με την κατάσταση να έχει ξεφύγει όσο πλησιάζουμε προς το φινάλε.




Οι διαμάχες που έχουν δημιουργηθεί είναι αρκετές και πρωταγωνιστής στις περισσότερες από αυτές είναι ο Τάκης Καραγκούνιας.

Μάλιστα, ήρθε στα χέρια με τον Νίκο Μπάρτζη, ενώ όπως λένε οι πληροφορίες έδωσε και συνέχεια στη διαμάχη με τους δύο παίκτες να μένουν προσωρινά εκτός παιχνιδιού!

Πλέον, δυσκολευόμαστε να βρούμε τον παίκτη με τον οποίο δεν έχει τσακωθεί όλο αυτό το διάστημα. Με Μπάρτζη, Ασημακόπουλο, Μελίνα και Πρίαμο είναι τα πιο πρόσφατα, ενώ ο Σπύρος Μαρτίκας είναι «διαχρονική» αξία.

Μετά από όλα αυτά, πολλά είναι τα ερωτηματικά που προκύπτουν σχετικά με τη συμπεριφορά του, αλλά και την αντιμετώπιση που έχει από την παραγωγή.



Ειδικότερα, εφόσον έχει γίνει γνωστό πως οι φετινοί κανόνες είναι ιδιαίτερα αυστηροί και μάλιστα αυτό έχει φέρει και την αποβολή πέντε παικτών.

Δεν είναι η πρώτη φορά που έχει «εμπλακεί» σε τέτοια περιστατικά, αφού τουλάχιστον άλλες δύο φορές ήταν πρωταγωνιστής, χωρίς όμως να απομακρύνεται.

Η ίδια ανοχή ωστόσο δεν υπήρχε στο περσινό Survivor, όπου η παραγωγή απέβαλε από το ριάλιτι επιβίωσης τον Γιώργο Κατσαούνη. Και καλά έκανε αν πιάστηκε στα χέρια με τον Τάκη.



Ωστόσο, κάτι τέτοιο θα έπρεπε να συνέβαινε και φέτος, με το λόγο που αυτό δεν γίνεται να παραμένει άγνωστος.

Πάντως, έξαλλος ήταν και ο Άρης Σοϊλέδης, που ξέσπασε για όσα γίνονται στέλνοντας όλα του τα βέλη στον Τάκη. Η συμπεριφορά του όπως αναφέρει βγάζει ανθρώπους εκτός εαυτού από πέρσι. Μάλιστα, ο ίδιος έχει εκφράσει κατά καιρούς την άποψή του πως ίσως η περσινή τους διαμάχη έπαιξε ρόλο στο να μην τον καλέσει η παραγωγή στο all star.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.