Ads Top

Survivor - Ελευθερία Ελευθερίου: Ανατροπή! Τα πήρε όλα πίσω για Μάριο Πρίαμο και Κύπρο


Κανένας δεν περίμενε η Ελευθερία Ελευθερίου να κάνει τέτοιες δηλώσεις..

Η Ελευθερία Ελευθερίου φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» του OPEN και αναφέρθηκε στη συμμετοχή της στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.




Ανάμεσα στα πολλά τα οποία κλήθηκε να σχολιάσει η πρώην παίκτρια ήταν η περιβόητη ατάκα που ακούστηκε στο επεισόδιο της 19ης Φεβρουαρίου.

Τότε, τα είχε… χώσει στον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη για όσα συνέβησαν με την Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα, ασχέτως αν αρχικά δεν σκόπευε να βγάλει στη φόρα τα προσωπικά της.

Σύμφωνα με όσα είχε πει, ο Κύπριος ήταν εκείνος που τη χαρακτήριζε «απωθημένο του», την αποκαλούσε «μωρό του» και «αγάπη του».



Ήταν μία πολύ έντονη στιγμή, αφού η Ελευθερία Ελευθερίου είχε βάλει τα κλάματα, τονίζοντας ότι δεν πρόκειται να τον συγχωρέσει, επειδή «άδειασε» δύο γυναίκες.

Βέβαια, η πιο τρανταχτή ατάκα που του είπε ήταν ο χαρακτηρισμός «ντροπή της Κύπρου», επομένως δεν γινόταν να μείνει ασχολίαστη στην εκπομπή του OPEN.

Τι απάντησε;

«Αν άλλαζα κάτι, θα ήταν μόνο αυτό. Ήταν ξεκάθαρα λόγω συναισθηματικής φόρτισης και θυμού. Ξέρεις ήταν πολλά πράγματα που του είχα μαζεμένα και εκεί που λέω “δεν με ενδιαφέρει, δεν θα ασχοληθώ”, τελικά…».

Παράλληλα, η Ελευθερία Ελευθερίου αναφέρθηκε στον Σπύρο Μαρτίκα, λέγοντας μεταξύ άλλων ότι έχει ένα «ταλέντο να τα κάνει όλα λίγο spicy και να τα μεγαλοποιεί».



Στη συνέχεια υποστήριξε ότι δεν έκανε ποτέ τίποτα πίσω από την πλάτη κάποιου παίκτη, ούτε καν για τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη, τον οποίο χαρακτήρισε «καλό παιδί με φιλανθρωπική δράση στην Κύπρο».

Θυμηθείτε πόσα χρήματα πήρε η Ελευθερία Ελευθερίου, όταν αποχώρησε από το ριάλιτι.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.