Ads Top

Με γεμάτες τσέπες έφυγε ο Στέλιος Χανταμπάκης από το Survivor: Τα χρήματα που πήρε


Δεν τα λες και...άσχημα τα λεφτά που κέρδισε ο Στέλιος Χανταμπάκης μετά από 16 εβδομάδες στον Άγιο Δομίνικο και το Survivor - Αναλυτικά όλη η λίστα με τα χρήματα που έχουν κερδίσει οι παίκτες έως τώρα

Από την Δευτέρα 1/5 επικρατεί ένας μικρός χαμός στο Survivor All Star με πρωταγωνιστή τον Στέλιο Χανταμπάκη. 




Όλα ξεκίνησαν όταν ο Κωνσταντίνος Βασάλος βγήκε στην προσωπική του συνέντευξη και τον έκραξε, λέγοντας πως του εκμυστηρεύτηκε ένα μυστικό της Σταυρούλας Χρυσαειδή, δηλώνοντας πως δεν είναι άξιος εμπιστοσύνης.

Το όλο γεγονός συνεχίστηκε με αποκαλύψεις από πλευρά της Μελίνας Μεταξά. Είπε, πως το μυστικό ήταν πως η Σταυρούλα είναι ερωτευμένη μαζί του. Για αυτό άλλωστε δεν ήθελε να πει τίποτα ο Κωνσταντίνος για να μην εκθέσει πρόσωπα.

To twitter λοιπόν, έπεσε να "φάει" τον Βασάλο, ενώ όπως σχολιάστηκε, όλο αυτό είναι μια πλεκτάνη για να διώξουν τον Στέλιο Χανταμπάκη από το παιχνίδι, ειδικά μετά την ψηφοφορία των Κόκκινων που τον έβγαλε υποψήφιο προς αποχώρηση.



Σήμερα 3/5 επίσης, έγινε γνωστό, πως ούτε ο Στέλιος αλλά και ούτε η Σταυρούλα γνωρίζουν κάτι από τα όσα έχουν ειπωθεί, από την Μελίνα, τον Κωνσταντίνο, όπως και την Μαριαλένα με τον Τάκη που είναι μπλεγμένοι στην όλη υπόθεση.

Η "βόμβα" ωστόσο έσκασε, όταν πληροφορηθήκαμε πως ο Χανταμπάκης αποχώρησε οικειοθελώς από το Survivor All Star και σας μεταφέραμε τις αποκλειστικές μας πληροφορίες - δείτε εδώ το λόγο αποχώρησης.

Όπως και να έχει η απόφαση του είναι σίγουρη και σε λίγες ημέρες θα επιστρέψει στην Ελλάδα και πίσω στην οικογένεια του που τον περιμένει.


Με πόσα χρήματα αποχώρησε από το Survivor All Star ο Στέλιος Χανταμπάκης




Ο Στέλιος ήταν από την αρχή μέσα στο παιχνίδι, και έκλεισε όπως όλοι οι υπόλοιποι παίκτες στα 5.000 ευρώ την εβδομάδα. Δηλαδή, θα δει στον τραπεζικό του λογαριασμό σχεδόν τα χρήματα του επάθλου (το έπαθλο είναι 100.000 ευρώ).

Σιγά που θα κάτσει να σκάσει για τα όσα τον κατηγορούν οι συμπαίκτες του, τα 85.000 ευρώ που κέρδισε... δεν τα λες καθόλου λίγα.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.