Ads Top

Survivor - Σπύρος Μαρτίκας: Οι πρώτες δηλώσεις, η οργή για την Παπαδοπούλου και τα δάκρυα για την Βρισηίδα (vid)


Αυτούς τους παίκτες έδωσε στεγνά ο Σπύρος Μαρτίκας σε δηλώσεις που θα συζητηθούν..

Ο Σπύρος Μαρτίκας αποχώρησε από το survivor all star και έκανε τις πρώτες δηλώσεις του στην εκπομπή, Πρωινό Μας.




Ο φαρμακοποιός δεν έκρυψε τον θυμό του για την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, έδωσε στεγνά κάποιους παίκτες και όταν αναφέρθηκε στην αγαπημένη του Βρισηίδα Ανδριώτου λύγισε!

Να σας θυμίσουμε ότι χθες, 25 Μάη ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε στο συμβούλιο: «Ο παίκτης που αποχωρεί από το Survivor All Star είναι ο Σπύρος Μαρτίκας»!

Και τον λόγο πήρε ο φαρμακοποιός ο οποίος ανέφερε: «Είναι τεράστια η χαρά μετά από 12 φορές πέρσι και 12 φορές φέτος να ακούσω το όνομα μου για αποχώρηση ακριβώς την ίδια στιγμή και στις δύο χρονιές. Μεγάλο το ταξίδι και την πρώτη χρονιά και την δεύτερη. Άντεξα, πάλεψα και είχα τον κόσμο δίπλα μου για 24 φορές. Τελικά ήρθε η ώρα μου γιατί, καλώς ή κακώς, είναι ένα αγωνιστικό παιχνίδι».



Σήμερα, στο Πρωινό Μας ο δημοσιογράφος, Νίκος Παρτσώλης μας έδωσε μία γεύση με τις δηλώσεις του Σπύρου Μαρτίκα.

Συγκεκριμένα ανέφερε ο Νίκος Παρτσώλης: «Κάναμε το skype με τον Μαρτίκα, μιλούσαμε 54 λεπτά. Συγκινήθηκα όταν μίλησε για την Βρισηίδα, τη γυναίκα του, όπως την αποκάλεσε. Ήθελε να της μιλήσει. Με ρωτούσε για την υγεία της, την ψυχολογική της κατάσταση... Όμως θύμωσε με την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και είπε είναι ανήθικο και ντροπή αυτά που λέει η Ευρυδίκη Μας έδωσε την τετράδα του τελικού και μέσα σε αυτή δεν είναι η Σταυρούλα. Για τον Νίκο Μπάρτζη είπε ότι η στρατηγική του ήταν πετυχημένη αφού τον έδιωξε τελικά. Κατακεραύνωσε τον Γκότση. Ανέφερε γιατί φοβόταν τον Τάκη Καραγκούνια στην αρχή μη βρεθεί στην ίδια ομάδα με την Βρισηίδα… 54 λεπτά μιλούσαμε αλλά δεν καταγράφθηκε ο ήχος, είχαμε μάτι...»!
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.