Ads Top

Survivor - Γιώργος Κατσαούνης: Αυτή είναι η απόφαση για Κατσαούνη μετά την καταγγελία για παρενόχληση (vid)


«Αν ήταν κάποιος άλλος στη θέση μου...» - Οι πρώτες δηλώσεις του Κατσαούνη μετά την ανακοίνωση της απόφασης

Ο Γιώργος Κατσαούνης είναι ένα πρόσωπο, που γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή του στο ριάλιτι επιβίωσης, Survivor 5 με τον ίδιο να κάνει αισθητή την παρουσία του τόσο με τη μαχητικότητά του, όσο και για το χαρακτήρα του.




Παράλληλα όσο ο πρώην παίκτης βρισκόταν στον Άγιο Δομίνικο δέχτηκε μια μήνυση από ανήλικη κοπέλα για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας, η οποία τον κατήγγειλε τον Δεκέμβριο του 2020 με τη δίωξη σε βάρος του να ασκείται τον Ιανουάριο του 2021.

Η υπόθεση πήρε τη δικαστική οδό και μάλιστα ο Κατσαούνης δικαιώθηκε στις 5/5 από το μονομελές πλημμελειοδικείο της Λάρισας! Ο ίδιος μάλιστα έδωσε συνέντευξη στο T-live την Πέμπτη 17/5 περιγράφοντας τα πρώτα του συναισθήματα.




Οι δηλώσεις του Γιώργου Κατσαούνη για την αθώωσή του



«Νιώθω μια απελευθέρωση, γιατί το να έχεις μια τέτοια ρετσινιά είναι πολύ άσχημο και ειδικά για έναν άνδρα. Είχα δεχθεί κάποιες επιθέσεις στο διαδίκτυο, αλλά σε μικρό βαθμό, γιατί ο κόσμος κατάλαβε από την αρχή ότι δεν έκανα κάτι. Εγώ θα πω το εξής, τα έχω καλά με τον εαυτό μου και το διαχειρίστηκα σωστά. Αν ήταν κάποιος άλλος στη θέση μου, θα μπορούσε να πήγαινε σε πράξεις, όπως κάποια αυτοκτονία και να θρηνούσε κάποια μάνα και πατέρας το παιδί του χωρίς να φταίει.



Η αλήθεια είναι ότι μετά το περιστατικό , όταν παιδιά μου ζητούσαν να φωτογραφηθούμε, τους έλεγα: ελάτε με τους γονείς σας. Μου είχε κάτσει πολύ άσχημα. Όταν βγαίνεις από το ριάλιτι και βλέπεις ο βιαστής, ο παιδεραστής είναι πάρα πολύ άσχημο.

Δε γνωρίζω τι μπορεί να ήθελαν από εμένα, για τη δημοσιότητα, για κάποιο χρηματικό ποσό, δε ρώτησα, ούτε με νοιάζει τη ήθελε από εμένα η συγκεκριμένη οικογένεια!», είπε ο Γιώργος Κατσαούνης.


Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.