Ads Top

Survivor - Τριαντάφυλλος: Ο Τριαντάφυλλος ξεσπάει για την αποχώρηση Κόρο από το παιχνίδι (vid)


Δείτε όλα όσα αναφέρει ο Τριαντάφυλλος για τον νέο «αδερφό» του Σάκη Κατσούλη και την αποχώρηση του..

Το σημερινό (17/5) επεισόδιο του Survivor All Star (21:00, ΣΚΑΪ) θα είναι ανατρεπτικό και θα φέρει ακόμη μια ηχηρή αποχώρηση από τον Άγιο Δομίνικο.




Παράλληλα, όμως, γίνονται κι άλλα γύρω από το ριάλιτι επιβίωσης. Όπως για παράδειγμα το ξέσπασμα που είχε ο Τριαντάφυλλος.

Διαβάστε τι είπε, μεταξύ άλλων, ο πρώην παίκτης του Survivor:

«Το 2021 όλοι εσείς που βλέπατε και αγαπήσατε το Survivor, γιατί ήσασταν πάρα πολλοί, ήσασταν εκατομμύρια. Και Ελλάδα και Κύπρο. Εκατομμύρια κόσμου το βλέπατε.

Τελικά δεν ξεχάσατε τι είχε γίνει. Και δώσατε μια ηχηρή απάντηση στους δήθεν ψεύτικους χαρακτήρες, στους δήθεν ζεν, σε αυτούς που μπήκαν διαβασμένοι φέτος να δείξουν κάτι άλλο απ’ ότι είναι. Και τελικά δώσατε μια απάντηση.



Γι’ αυτό σας αγαπάω. Ζω στην Ελλάδα και πάω και στην Κύπρο. Είμαι σίγουρος για εσάς. Δώσατε μια άλλη ηχηρή απάντηση σ’ όλους αυτούς τους ψεύτικους χαρακτήρες. Ό,τι και να πω είναι λίγο.

Και πραγματικά απορώ οι χιλιάδες οπαδοί του Σάκη και όλοι αυτοί που λέγαν τα μηνύματα, πώς δεν κράτησαν μέσα τον “αδερφό” του Σάκη. Για να είναι χαρούμενος ο Σάκης. Πώς γίνεται αυτό;

Κι απορώ πώς εσείς οι τόσοι οπαδοί που λέγατε ότι θα κρατήσετε μέσα τον καινούργιο “αδερφό” του Σάκη. Πώς γίνεται και δεν τον κρατήσατε; Αυτόν τον υπερπαίκτη, αυτόν τον μεγάλο ψαρά που πιάνει τα σαλάχια τα σταματημένα, αυτόν που ό,τι και να πω είναι λίγο. Πώς δεν τον κρατήσατε μέσα εσείς ρε παιδιά; Πώς; Γιατί δεν τον κρατήσατε μέσα; Αφού είστε πολλοί, είστε χιλιάδες.



Κι εμείς είμαστε οι βλάχοι. Κι είμαι πολύ περήφανος που είμαι βλάχος κι από χωριό. Φέτος μάλλον θα το πάρει κάποιος βλάχος από χωριό, γιατί εμείς οι βλάχοι είμαστε πολλοί, δίκαιοι, τα βλέπουμε όλα και τα λέμε, δεν είμαστε ψεύτικοι και δεν πουλάμε».

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.