Ads Top

Survivor - Γιώργος Ταλάντσεβ: Ο Ταλάντσεβ και η Μαγγίρα «δικάζουν» τον Κωνσταντίνο Βασάλο - «Να βγει να πει...» (vid)


Ο Ταλάντσεβ είπε με λίγες λέξεις όλα όσα βλέπουν όλοι οι τηλεθεατές για τον Κωνσταντίνο Βασάλο.. 

Το Survivor All Star είναι όλο ανατροπές από την πρώτη στιγμή που βγήκε στον αέρα. Πρωταγωνιστής στα "σκάνδαλα" όμως το τελευταίο διάστημα φαίνεται πως είναι ο Κωνσταντίνος Βασάλος.




Πρόκειται για έναν παίκτη ο οποίος θα περίμενε κανείς πως είναι δυνατός αγωνιστικά και δύσκολος αντίπαλος, ωστόσο αυτό φέτος δεν συμβαίνει και γι' αυτό πολύ τον "καταδικάζουν".

Μάλιστα, αρκετοί είναι εκείνοι οι οποίοι υποστηρίζουν πως μένει στο παιχνίδι λόγω των φιλιών που έχει δημιουργήσει με κάποιους διαγωνιζόμενους, αλλά και επειδή είναι πολύ καλός στο ριάλιτι και έχει καταφέρει να προστατευτεί.

Γι' αυτό, λοιπόν, μίλησε και ο Γιώργος Ταλάντσεβ το πρωί της Τετάρτης 3/5 στην εκπομπή του OPEN, Ποιος είναι πρωινιάτικα.


"Κόλαφος" ο Γιώργος Ταλάντσεβ κατά του Κωνσταντίνου Βασάλος





«Εμένα μου κάνει τρομερή εντύπωση που δεν ψηφίζεται ο Κωνσταντίνος Βασάλος. Αυτό που μου κάνει τη μεγαλύτερη εντύπωση είναι ότι συνήθως, θα κρίνω από τον δικό μου εαυτό, για να έχεις τέτοια έπαρση και να μιλάς έτσι, πρέπει να έχεις και κάποιες νίκες τέλος πάντων, πρέπει να το υποστηρίζεις, ότι έχεις κάποιες νίκες και έχεις το πάνω χέρι και μπορείς να εκφέρεις την άποψή σου καθαρά. Εγώ δεν έχω ξαναδεί παίκτη με τόσο χαμηλά στατιστικά ο οποίος να εκφέρει τόσο έντονα την άποψή του», είπε αρχικά ο Γιώργος Ταλάντσεβ.

Και η Μπέττυ Μαγγίρα πρόσθεσε: «Να βγει και να πει "Τελευταίος είμαι αγωνιστικά, το αντιλαμβάνομαι, αλλά επειδή είμαι πολύ όμορφος, επειδή τα κορίτσια με γουστάρουν, επειδή αρέσω, επειδή κάνω ριάλιτι, γι' αυτό με κρατάνε. Χθες έβλεπα Survivor και τρελάθηκα με το πόσο άστοχος είναι ο Βασάλος. Φτάνει πρώτος στον στόχο και δεν μπορεί να τον πετύχει, αργεί πάρα πολύ».



«Το ‘χω παρατηρήσει κι εγώ. Θεωρώ ότι είναι από τους πιο άστοχους παίκτες που έχουν περάσει από το παιχνίδι. Είναι γυμνασμένο παιδί, ωραίος άντρας, ξέρει το ριάλιτι, στον στόχο δυστυχώς δεν το βρίσκει ούτε με σνάιπερ», κατέληξε ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.