Ads Top

Survivor - Γιώργος Κόρομι: Το Twitter ξεσπά και «δικάζει» τον Κόρομι για την δήλωση για τις γυναίκες (pics)


Η δήλωση του Κόρομι για τις γυναίκες έχει προκαλέσει σάλο και στο Twitter, δείτε τι γράφουν όλοι οι τηλεθεατές..

«Δεν θα έβαζα κοπέλα - για νικήτρια γιατί δεν έχουν γνώση στην εύρεση τροφής», είπε ο Γιώργος Κόρομι στην πρώτη του συνέντευξη μετά την αποχώρηση από το Survivor All Star.




«Έχουμε δει ξεκάθαρα στα αγωνίσματα ότι πιο καλός παίκτης είναι ο Σάκης, γιατί αν μιλούσαμε για επιβίωση θα σου έλεγα άλλο άτομο. Και στο αγωνιστικό λοιπόν και στις κατασκευές είδα ότι ο Σάκης είχε γνώσεις», με αυτά τα λόγια ο Γιώργος Κόρομι έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στον τελικό στο Γαλάτσι του Survivor All Star στον Σάκη Κατσούλη.

Η Σταυρούλα είναι πολύ δυνατή παίκτρια και από τις πιο δυνατές παίκτριες αλλά δεν θα έβαζα κοπέλα για νικήτρια γιατί δεν έχουν γνώσεις στο κομμάτι της επιβίωσης, δεν έχουν γνώσεις στην έρευση τροφής, δεν θα μπορέσει να βρει τροφή σε ένα νησί, για κάτι τέτοιο θα έβαζα τον Τάκη. Γι΄ αυτόν τον λόγο θα βγάλω τις κοπέλες απ' έξω», κατέληξε ο Κόρο o οποίος θα επιστρέψει στο σπίτι του με 85.000 ευρώ.

Είναι πολύ πιθανό ο Κόρο να είναι μικρός και να μην θυμάται πως στο Survivor από τα γεννοφάσκια του στο Mega, σε εκείνο το πρώτο Survivor όπου οι παίκτες έτρωγαν και σίδερα για να επιβιώσουν, δύο ήταν οι γυναίκες που έφτασαν στον τελικό και το σήκωσαν, η Ευαγγελία Δερμετζόγλου και η Ορθούλα Παπαδάκου.

Αλλά ας μην μείνουμε στο 2000, ας πάμε στο 2021, τότε που η Μαριάνθη Κάσδαγλη έβρισκε τροφή αλλά και πάλι δεν ήταν ικανή Survivor σύμφωνα με τον Κόρο. Βλέπεις και τότε που η Μαριάνθη ήξερε από ψαροντούφεκο, πάλι δεν ήθελε ο Κόρο μια γυναίκα να ψαρεύει μαζί του.

«Ο Κόρο ήταν εξαρχής έτσι μαζί μου επειδή είχα πάρει το ψαροντούφεκο. Πήγα να ψαρέψω κι έπιασα έναν αστακό τον οποίο μάλιστα μοιράστηκα με όλα τα παιδιά. Όμως σε εκείνον δεν άρεσε αυτό, ήθελε να είναι ο μοναδικός. Το καταλαβαίνω, αλλά δεν μπορείς να συμπεριφέρεσαι έτσι. Δεν του έκανα κάτι, αντίθετα ήθελα να συνεισφέρω στην ομάδα», είχε πει μετά την αποχώρησή της η Μαριάνθη.

Και ας περάσουμε και στο 2023 και στο Survivor All Star.

Λίγο να έχει παρακολουθήσει το παιχνίδι τους 5 αυτούς μήνες, θα έχεις καταλάβει πως σε όποια ομάδα και να βρέθηκε η Σταυρούλα, σχεδόν χάρισε τα έπαθλα φαγητού στην ομάδα της.

Οπότε, το αν μια γυναίκα μπορεί να βοηθήσει στην εύρεση τροφής σε ένα ριάλιτι όπου οι ομάδες που κερδίζουν τους αγώνες, κερδίζουν και το φαγητό, είναι κάτι υποκειμενικό.





Τώρα αν μιλάμε για την έρευση τροφής σε ένα νησί όπου τα κινητά, οι παραγγελίες delivery σε χαρτάκια με ντόπιους, τα μπεργκερόδεντρα και οι αποβολές λόγω φαγητού είναι η νόρμα, το λες και αστείο να μιλάμε για το πώς οι κοπέλες δεν μπορούν να βρουν κολοκύθες και πατζάρια.


Θα φτάσουμε στο σημείο να πιστέψουμε τον Ντάφι για τα σαλάχια που βρίσκονται τυχαία δίπλα στην παραλία των παικτών.


Μακάρι να δούμε λοιπόν και τη Σταυρούλα και τη Μελίνα και την Μαριαλένα στο Γαλάτσι. Έτσι για να χαρούμε τριπλά.


«Έχουμε ζήσει πολλά όταν δεν ήταν κάμερες εκεί»

 


Τι άλλο είπε ο Κόρο; Ο Γιώργος μίλησε για όσα δεν είδαμε μπροστά στις κάμερες και τόνισε:

«Ο Τάκης είναι καλός αγωνιστικά, τον ψήφισα γιατί δημιουργεί εντάσεις σχεδόν καθημερινά αλλά δεν έχουν παίξει, δεν υπήρχαν κάμερες. Θέλω να έχω την ησυχία μου στο νησί, δεν ήθελα εντάσεις. Είναι πολλά αυτά που έχουμε ζήσει και δεν υπήρχαν κάμερες. Το ξέρετε πολύ καλά ότι είμαι φίλος με τον Ηλία Μπόγδανο από το 2021... Η Μαριαλένα όντως είχε τσαντιστεί με την Μελίνα και την ενόχλησε πολύ που ψήφισε τον Βασάλο. Εγώ δεν θα έδινα σημασία. Σίγουρα ισχύει ότι ακόμη και καλά να μην ήταν αγωνιστικά, δεν θα ψήφιζα την κοπέλα μου. Θα την ήθελα στο κομμάτι της συμβίωσης.

Φυσικά ο Σάκης και η Μαριαλένα δεν θα ψηφιστούν, επειδή είναι ζευγάρι, είναι δεμένοι. Το παραβάν ήταν ιδέα του Κωνσταντίνου. Οι 3 παίκτες που δεν θέλω να έχω καμία επαφή έχουν φύγει από το παιχνίδι. Δεν είχαμε κοινά στοιχεία, δεν τα βρίσκαμε σαν χαρακτήρες», τόνισε ο Κόρο.


To Τwitter ευτυχώς αντέδρασε όπως έπρεπε στις ατάκες του Κόρο






Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.