Ads Top

Survivor - Κωνσταντίνος Βασάλος: Το Twitter «δικάζει» τον Βασάλο για μαγείρεμα στις ψήφους (pics)


Το Twitter μετά την υποψηφιότητα Χανταμπάκη «δικάζει» τον Βασάλο - Όλα όσα γράφουν οι τηλεθεατές
Ο Στέλιος Χανταμπάκης είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση μετά την ήττα της κόκκινης ομάδας στο Survivor All Star αλλά το Twitter επισημαίνει πως ο Βασάλος είναι ερωτευμένος με τον Βασάλο μετά τις φήμες για τα ειδύλλια μέσα στο παιχνίδι.




Είναι ο Κωνσταντίνος Βασάλος ερωτευμένος μόνο με τον εαυτό του; Είναι ο Βασάλος ο μέγιστος μάγειρας των ψηφοφοριών της κόκκινης ομάδας; Έχει πλάνο ο Κατσούλης με τη Μαριαλένα για να φτάσουν στον τελικό; 

Έχει αποφασίσει ο Βασάλος με τον Κατσούλη να μοιραστούν το έπαθλο; Είναι πραγματικά ερωτευμένη με τον Βασάλο η Σταυρούλα Χρυσαειδή; Θέλει και η Μελίνα Μεταξά τον Βασάλο; Είναι ο Στέλιος Χανταμπάκης ο ίδιος με το 2017; Αυτά είναι μερικά μόνο ερωτήματα που έχει το κοινό που βλέπει πιστά το Survivor All Star τέσσερις μήνες τώρα. Γιατί όπως όλα δείχνουν, το βαρύ ριάλιτι μόλις ξεκίνησε στον Άγιο Δομίνικο!



Το Twitter «καίει» τον Βασάλο

Με όλο αυτό το σόου για τους νέους έρωτες του Survivor All Star, τη... μαγειρική στην ψηφοφορία, το Twitter αντέδρασε. Γιατί κανείς δεν καταλαβαίνει πώς γλίτωσε την υποψηφιότητα προς αποχώρηση ο Βασάλος που είναι προτελευταίος αγωνιστικά και όλοι οι συμπαίκτες του το γνωρίζουν.











Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.