Ads Top

Survivor Trailer 7/5: Νέος τσακωμός στην καλύβα για τον Βασάλο - «Πήρε τις κουβέρτες μου και...» (vid)


Συνεχίζεται η διαμάχη Μελίνας-Σταυρούλας για τον...Βασάλο - Δείτε τι θα συμβεί στο σημερινό επεισόδιο
Με νέο επεισόδιο επιστρέφει σήμερα, Κυριακή (7/5), το Survivor All Star μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΣΚΑΪ, όπου η ομάδα των Μπλε και των Κόκκινων θα παίξουν τόσο για τις ασυλίες, όσο και για το πολυπόθητο ταξίδι στο Μαϊάμι!




Τα σκηνικά που προκαλούν πολύ μεγάλη και αρνητική εντύπωση όμως, διαδραματίζονται πάλι με πρωταγωνίστριες τις Μελίνα και Σταυρούλα, που δείχνουν να «ξεμαλλιάζονται» για τον Κωνσταντίνο Βασάλο. Την ίδια ώρα βέβαια, έρχεται και το συμβούλιο του νησιού με την ψηφοφορία για τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση.

Ωστόσο, θα υπάρξουν μεγάλες αλλαγές αυτήν την εβδομάδα αναφορικά με το πρόγραμμα. Συγκεκριμένα, το ριάλιτι επιβίωσης θα προβληθεί κανονικά την Κυριακή 7/5 και την Δευτέρα 8/5, όπου θα παίξουν για τις δύο ασυλίες, αλλά και την Τρίτη 9/5 όπου θα αγωνιστούν για το ταξίδι στο Μαϊάμι.



Όμως, Τετάρτη 10/5 και Πέμπτη 11/5 θα δούμε στη θέση του δυο άλλα προγράμματα. Την Τετάρτη το debate για τις εκλογές της 21ης Μαϊου, ενώ την Πέμπτη θα παίξει η ελληνική ταινία "Εγωισμός", εξαιτίας της Eurovision. 

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.