Ads Top

Survivor Trailer 25/5: Ο Λιανός ανακοινώνει αποχώρηση βόμβα και σούπερ έπαθλο! (vid)


Έρχεται αποχώρηση βόμβα - Η ανακοινώση Λιανού αφήνει άφωνους τους παίκτες
Τα πάνω κάτω θα φέρει το νέο επεισόδιο τoυ Survivor All Star, που αναμένεται να εκτοξεύσει την τηλεθέαση για το ριάλιτι επιβίωσης.




Το κανάλι του ΣΚΑΪ ρίχνει το πιο δυνατό του χαρτί για την prime time ζώνη και ευελπιστεί να κάνει την μεγάλη ανατροπή και να αλλάξει τα δεδομένα που έχει διαμορφώσει η μυθοπλασία.

Με νέες κόντρες και εντάσεις αναμένεται να συνεχιστεί σήμερα το Survivor, με τους Μπάρτζη, Καραγκούνια και Ασημακόπουλο να βρίσκονται στο επίκεντρο των εξελίξεων.



Την παράσταση στο σημερινό επεισόδιο όμως για το ριάλιτι επιβίωσης θα κλέψει το σούπερ έπαθλο που θα διεκδικήσουν οι δύο ομάδες.

Πιο συγκεκριμένα, όποια από τις δύο ομάδες επικρατήσει στο σημερινό αγώνισμα (Το Sportime σας έχει αποκαλύψει ποια θα είναι αυτή), θα βρεθεί στη Νέα Υόρκη, είδηση που προκάλεσε ενθουσιασμό στις τάξεις των παικτών.

Τέλος, θα έρθει  όμως και ένα συναρπαστικό βραδινό συμβούλιο του νησιού, το οποίο θα φέρει μια αποχώρηση βόμβα καθώς ένας εκ των Μαρτίκα, Μπάρτζη, Ασημακόπουλο και Μπόγδανο θα πούνε αντίο στον Άγιο Δομίνικο.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.