Ads Top

Survivor Spoiler 8/5: Ποια ομάδα κερδίζει την δεύτερη ασυλία;


Κόκκινη ή Μπλε; Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα; Δείτε τι λέει η πρώτη διαρροή..

Δεν έχει μείνει και πολύς καιρός ακόμη, μέχρι να δούμε τους παίκτες, που θα παραταχθούν μπροστά στο κοινό του Άλσους Βεΐκου, ώστε να διαπιστώσουμε στο τέλος της All Star διαδικασίας το ποιος είναι ο απόλυτος Survivor.




Αυτή τη στιγμή, άλλωστε, μονάχα 14 έχουν απομείνει στο παιχνίδι και επί της ουσίας λείπουν μερικές αποχωρήσεις μόνο, ώστε να μάθουμε το ποιοι είναι εκείνοι, που θα γυρίσουν άπραγοι στην Ελλάδα, όπως και το ποιοι θα πάρουν το αεροπλάνο, για να πάνε στο Γαλάτσι και να διεκδικήσουν το μεγάλο έπαθλο, την ίδια στιγμή που οι αντιδράσεις για ορισμένους παίκτες είναι διαρκείς.

Η «μάχη» της επιβίωσης συνεχίζεται κανονικά στο νησί, με τα μεγάλα έπαθλα να συνεχίζουν να έρχονται, ωστόσο πρώτα χρειάστηκε να περάσουμε από τη διαδικασία της ασυλίας. Στην πρώτη από αυτές, ο Σπύρος Μαρτίκας ήταν εκείνος, που τέθηκε στην κρίση του τηλεοπτικού κοινού για ακόμη μια φορά, ελπίζοντας πως εκ νέου θα τα καταφέρει, όπως το έκανε τόσες φορές.


Survivor All Star: Η ομάδα που παίρνει τη δεύτερη ασυλία





Εύκολους αντιπάλους, βέβαια, δε θα έχει και αυτό πρόκειται να φανεί, με το πέρας της δεύτερης ασυλίας. Το μόνο που του μένει να μάθει είναι το αν θα πρόκειται για συμπαίκτες ή αντιπάλους, με το σκηνικό που θα διαμορφωθεί να δείχνει σε όλους μια πρώτη ένδειξη για το ποιος θα έχει τις περισσότερες πιθανότητες να φύγει αυτή την εβδομάδα.

Ποια ομάδα, όμως, καταφέρνει να κερδίσει αυτή τη δεύτερη ασυλία; Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Διάσημοι παίρνουν και αυτό τον αγώνα, αναγκάζοντας τους Μαχητές να ψηφίσουν για τους επόμενους υποψήφιους.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.