Ads Top

Survivor Spoiler 7/5: Ποιος είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση;



Πάμε για έκπληξη; Ποιοι χάνουν σήμερα - Τι αναφέρει η πρώτη διαρροή, ποιον ψηφίζουν προς αποχώρηση..
Με νέο επεισόδιο επιστρέφει σήμερα, Κυριακή (7/5), το Survivor All Star μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΣΚΑΪ, όπου η ομάδα των Μπλε και των Κόκκινων θα παίξουν τόσο για τις ασυλίες, όσο και για το πολυπόθητο ταξίδι στο Μαϊάμι!




Παράλληλα, αυτή πλάνταξε στο κλάμα από την χαρά της! Αποκάλυψε την εγκυμοσύνη στο έπαθλο επικοινωνίας Ωστόσο, θα υπάρξουν μεγάλες αλλαγές αυτήν την εβδομάδα αναφορικά με το πρόγραμμα. Συγκεκριμένα, το ριάλιτι επιβίωσης θα προβληθεί κανονικά την Κυριακή 7/5 και την Δευτέρα 8/5, όπου θα παίξουν για τις δύο ασυλίες, αλλά και την Τρίτη 9/5 όπου θα αγωνιστούν για το ταξίδι στο Μαϊάμι.

Όμως, Τετάρτη 10/5 και Πέμπτη 11/5 θα δούμε στη θέση του δυο άλλα προγράμματα. Την Τετάρτη το debate για τις εκλογές της 21ης Μαϊου, ενώ την Πέμπτη θα παίξει η ελληνική ταινία "Εγωισμός", εξαιτίας της Eurovision.




Αυτή η ομάδα κερδίζει τον πρώτο αγώνα ασυλίας



Το Athensmagazine.gr ωστόσο σας έχει από νωρίς spoiler για τον αγώνα της πρώτης ασυλίας. Διάσημοι και Μαχητές θα δώσουν ότι έχουν και δεν έχουν προκειμένου να εξασφαλίσουν την παραμονή τους για ακόμη μια εβδομάδα στον Άγιο Δομίνικο. 

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πηγές μας, η ομάδα που θα κερδίσει θα είναι οι Κόκκινοι, οι οποίοι θα επικρατήσουν και στα δύο παιχνίδια!


Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση





Όσον τώρα, αφορά, τον πρώτο υποψήφιο παίκτη προς αποχώρηση, το όνομα που θα βγάλει η κάλπη δεν μας εντυπωσιάζει, μιας και σύμφωνα με τους ανθρώπους μας, αυτό θα είναι του Σπύρου Μαρτίκα!
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.