Ads Top

Survivor Spoiler 4/5: Ο Ατζούν ανακοινώνει τεράστιο δώρο στους παίκτες (vid)


Η ανακοίνωση που δεν περίμενε κανείς.. Δείτε τι δώρο θα δώσει ο Ατζούν στους παίκτες..

Ο Τούρκος παραγωγός μοιράζει χρήμα στο ριάλιτι και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να εμφανιστεί για να... σοκάρει ξανά τους παίκτες με την ανακοίνωσή του.




Απρόσμενη τροπή πήρε το συμβούλιο του νησιού στο Survivor All Star, το βράδυ της Τετάρτης, το οποίο και προβλήθηκε μέσα από το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ. Μπορεί σε αυτό, ως είθισται, οι παίκτες της κόκκινης και της μπλε ομάδας να συνάντησαν τον παρουσιαστή του ριάλιτι επιβίωσης, Γιώργο Λιανός αλλά έμελλε να μην έχει τον πρώτο ρόλο οι δύο νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Και αυτό γιατί ένας παίκτης του Survivor All Star εξέφρασε ανοικτά την επιθυμία να αποχωρήσει άμεσα και οικειοθελώς από τον Άγιο Δομίνικο. Ο λόγος για τον Στέλιο Χανταμπάκη.

Αυτή ήταν άλλωστε και η δεύτερη φορά στον φετινό κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ που ένας παίκτης ζητάει από τον παρουσιαστή και την παραγωγή να αποχωρήσει οικειοθελώς. Πρώτη τον συγκεκριμένο… χορό έσυρε, νωρίς νωρίς, η Βρισηίδα Ανδριώτου.



Ο Χανταμπάκης πάντως μάλλον βιάστηκε να φύγει, καθώς τώρα ξεκινούν τα ωραία στον Άγιο Δομίνικο. Μετά το ταξίδι στο Λονδίνο, ο Ατζούν Ιλιτζαλί αναμένεται προσεχώς να ανακοινώσει ένα ακόμα μεγάλο δώρο. Σύμφωνα με όσα ακούστηκαν στην πρωινή εκπομπή του OPEN, ο Τούρκος παραγωγός θα παρουσιαστεί στα επόμενα επεισόδια και θα δώσει δώρο ένα αυτοκίνητο, σε έναν παίκτη που θα κερδίσει κάποιο συγκεκριμένο αγώνισμα.

Θυμίζουμε ότι παλιότερα αυτοκίνητο είχαν κερδίσει ο Κωνσταντίνος Βασάλος και η Κατερίνα Δαλάκα!

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ μετά το 7.40:





Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.