Ads Top

Survivor Spoiler 31/5: Διακόπτεται και δεν ολοκληρώνεται ο αγώνας επάθλου (vid)


Ποιος παίκτης τραυματίζεται και η αντίπαλη ομάδα δεν δέχεται να συνεχίσει τον αγώνα - Όλα όσα αποκάλυψε ο ΣΚΑΪ

Πολύ «άγριες» καταστάσεις στο Survivor All Star, όπως αποκάλυψε ο Νίκος Παρτσώλης στην εκπομπή «Πρωινό μας» με τη Φαίη Σκόρδα. Αρνητικός πρωταγωνιστής ο Τάκης Καραγκούνιας.

Άπαντες γνωρίζουν οτι μπορεί ο Τάκης να είναι ο μεγαλύτερος σε ηλικία παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης, όμως ταυτόχρονα είναι και 0 πιο σαματάς, ο πιο καβγατζής και ένας από τους πιο εριστικούς που υπάρχουν ανάμεσα στις δύο ομάδες.




Άλλωστε το τελευταίο διάστημα η ένταση που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα σε εκείνον και τον Ηλία Μπόγδανο έχει ξεφύγει…

Τώρα ο Καραγκούνιας το… τερμάτισε από ότι φαίνεται. Τι ακριβώς συνέβη; Όπως αποκάλυψε ο συνεργάτης της Φαίης Σκορδά, το γύρισμα της Τρίτης (30/5) για το αγώνισμα επάθλου δεν ολοκληρώθηκε ποτέ για λόγους ανωτέρας βίας!

Σύμφωνα με τον Νίκο Παρτσώλη ο μόλις ο Καραγκούνας έχασε, κλώτσησε με δύναμη έναν από τους κάδους που έχουν οι παίκτες για να ξεπλένουν τις λάσπες. Το αποτέλεσμα ήταν να τραυματιστεί και μετά τη γνωμάτευση του γιατρού που υπάρχει στο Survivor All Star.



Ωστόσο η μπλε ομάδα κατηγόρησε τον Τάκη πως το έκανε σκοπίμως ώστε να βγει από τον αγώνα και να αγωνιστούν οι υπόλοιποι συμπαίκτες που ήταν καλύτεροι! Μάλιστα δεν το λένε απλά αλλά αρνούνται να παίξουν αν δεν επιβληθεί πέναλτι στους κόκκινους!

Από την πλευρά τους και οι κόκκινοι αρνήθηκαν να συνεχίσουν καθώς αισθάνθηκαν προσβεβλημένοι και μάλιστα ούτε οι διαπραγματεύσεις απέφεραν καρπούς. Έτσι ο αγώνας διακόπηκε οριστικά και πλέον μένει να δούμε τι θα γίνει από εδώ και πέρα και αν τελικά βρεθεί η χρυσή τομή για να συνεχιστεί.


Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.