Ads Top

Survivor Spoiler 29/5: Ποια ομάδα κερδίζει την πρώτη ασυλία;


Κόκκινη ή Μπλε; Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα; Δείτε τι λέει η πρώτη διαρροή..
Απόψε (28/5) το βράδυ το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, Survivor All Star, επιστρέφει με νέο επεισόδιο και όπως είδαμε στο trailer που κυκλοφόρησε θα είναι αρκετά ενδιαφέρον μιας και οι παίκτες των δύο ομάδων θα πρέπει να μπουν σε ένα πολύ απαιτητικό στίβο μάχης προκειμένου να βγουν νικητές.




Το Survivor all star φτάνει σιγά σιγά στο τέλος του για αυτό και τα έπαθλα όσο περνάει ο καιρός, γίνονται πολύ πιο εντυπωσιακά. 

Απόψε λοιπόν θα δούμε ένα ατομικό αγώνισμα, με κάθε παίκτη να παίζει έχοντας ζωές και να προσπαθεί ο ένας να αποκλείσει τον άλλον. Κι αυτό γιατί ο μεγάλος νικητής θα κερδίσει αυτοκίνητο! Εμείς γνωρίζουμε ήδη ωστόσο ποιος παίκτης θα το κερδίσει!



Επίσης, απόψε θα παρακολουθήσουμε και την ελληνοτουρκική μονομαχία. Ωστόσο, δεν θα αγωνιστεί Ελλάδα εναντίον Τουρκίας. Αντιθέτως, θα αγωνιστούν οι Ελληνίδες και οι Τουρκάλες γυναίκες εναντίον των Ανδρών Ελλάδας και Τουρκίας, κάτι για το οποίο ήδη σας έχουμε spoil!


Survivor All Star: Η ομάδα που κερδίζει την πρώτη ασυλία



Αύριο, Δευτέρα 29/5 θα είναι μια νέα μέρα για τις δύο ομάδες και αρκετά μάλιστα δύσκολη, μιας και θα παίξουν για το πρώτο αγώνισμα της ασυλίας. 



Σύμφωνα με πληροφορίες, η ομάδα που θα κερδίσει είναι η... Μπλε, παρά το γεγονός πως όλη την προηγούμενη εβδομάδα έχασε σε όλα τα παιχνίδια.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.