Ads Top

Survivor Spoiler 26/5: Η παραγωγή «έστησε» βίντεο για τον Τάκη Καραγκούνια;


Τι φοβήθηκαν - Ο Τάκης Καραγκούνιας δεν ήταν στην παραλία, τι προβλήθηκε από τον ΣΚΑΪ χθες βράδυ

Το Survivor συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό και το χθεσινό επεισόδιο (25/5) προκάλεσε συζητήσεις για πολλούς και διάφορους λόγους.




Το ριάλιτι του ΣΚΑΪ συνεχίστηκε με το αγώνισμα επάθλου και τους κόκκινους να απολαμβάνουν ένα μαγικό τριήμερο στη Νέα Υόρκη, με την απουσία του Τάκη Καραγκούνια να φέρνει αρκετό παρασκήνιο.

Όπως είναι ήδη γνωστό, ο Τάκης Καραγκούνιας δεν μπόρεσε να ταξιδέψει με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του για τις ΗΠΑ εξαιτίας της τιμωρίας του με στέρηση επάθλων για τον καυγά που είχε προ ολίγων ημερών με τον Νίκο Μπάρτζη.

Αντίθετα, στη θέση του Τάκη βρέθηκε η Σταυρούλα που έπειτα από κλήρωση, ήταν αυτή που άφησε για λίγο τους Μπλε και μπήκε στο αεροπλάνο με τους κόκκινους για αυτό το έπαθλο.



Survivor All Star 26/5: Στημένο βίντεο; Δεν ήταν στην παραλία ο Τάκης Καραγκούνιας – Τι φοβήθηκε η παραγωγή
Αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι τα όσα παρακολουθήσαμε στο συμβούλιο του νησιού μετά και την επιστροφή των κόκκινων για το πως πέρασε ο Τάκης Καραγκούνιας της ημέρες του στην παραλία.

Πιο συγκεκριμένα, ο παίκτης των κόκκινων έλειπε από την παραλία τις ημέρες που η υπόλοιπη ομάδα του βρισκόταν στη Νέα Υόρκη, με την παραγωγή να επιλέγει την διαμονή του σε ένα ξενοδοχείο.

Με δεδομένο πως οι εντάσεις γύρω από τον Τάκη και οι αντιδράσεις των Μπλε προς το πρόσωπο του είναι υπαρκτές, φαίνεται πως οδήγησαν την παραγωγή του παιχνιδιού να προτιμήσει την απομόνωση του για λίγες ημέρες.

Έτσι, είναι πρακτικά αδύνατον οι παίκτες της μπλε ομάδας να του προσέφεραν φαγητό όπως ακούσαμε στο χθεσινό επεισόδιο, με αποτέλεσμα να δημιουργείται το ερώτημα, αν το εν λόγω βίντεο είναι στημένο.



Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.