Ads Top

Survivor Spoiler 23/5: Βόμβα! Πάμε για αποχώρηση έκπληξη από το παιχνίδι


Οι πρώτες πληροφορίες για τον παίκτη που αποχωρεί...

Μπορεί εχθές να μην προβλήθηκε, όπως θα γίνει κι απόψε, λόγω των πολιτικών εξελίξεων αλλά από αύριο στην prime time του ΣΚΑΙ επιστρέφει το Survivor All Star με ένα πολύ δυνατό επεισόδιο! 




Τάκης Καραγκούνιας και Νίκος Μπάρτζης πλακώνονται άσχημα, η παραγωγή επεμβαίνει, το γύρισμα σταματάει, η ποινή που τους δίνετε είναι... μηδαμινή μπροστά σε αυτή που έχουν βιώσει άλλοι παίκτες με μικρότερα «αμαρτήματα». Τέλος πάντων...

Δυο αγώνες ασυλίες, τέσσερις υποψήφιοι προς αποχώρηση λόγω κάποιας ισοψηφίας! Nικητές και στους δυο αγώνες θα είναι οι Κόκκινοι ενώ πρώτος υποψήφιος θα βγει ο Σπύρος Μαρτίκας και μετά θα ακολουθήσουν Γιώργος Ασημακόπουλος, Νίκος Μπάρτζης και Ηλίας Μπόγδανος.

Η αλήθεια είναι πως είναι ακόμα νωρίς για να γνωρίζουμε κάτι τέτοιο, η τελευταία πληροφόρηση δηλαδή που ήρθε από τον άνθρωπο μας στον Άγιο Δομίνικο ήταν για το ποιοι κερδίζουν το ταξίδι στη Νέα Υόρκη αυτή την Πέμπτη. 



Ωστόσο, με την εμπειρία μας πάνω σε αυτό το κομμάτι που λέγεται Survivor τόσα χρόνια τώρα, δεν είναι και δύσκολο να... μαντέψουμε ποιος είναι με το ένα πόδι έξω.

Ποιος έχει περισσότερες πιθανότητες να αποχωρήσει από το Survivor All Star αυτή την εβδομάδα
Ξεκινάμε από τους δυο που δεν πρόκειται να φύγουν με σιγουριά! 

Μπόγδανος και Μπάρτζης. Και οι δυο φαβορί φέτος για τη νίκη, έχουν φανατικό κοινό, δεν υπάρχει πιθανότητα. Μένουν Ασημακόπουλος και Μαρτίκας. Και οι δυο πολύ δυνατοί στις ψηφοφορίες. Έχουν βρεθεί πολλές φορές στη συγκεκριμένη θέση κι έχουν τελικά διώξει κόσμο και κοσμάκη...



Ο Σπύρος, όμως, έχει κάτι που ο Ασημακόπουλος δεν έχει: Ίντριγκα. Κι αυτό μετράει πολύ οπότε... οι πιθανότητες ο Γιώργος να βγει εκτός είναι περισσότερες σίγουρα!
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.