Ads Top

Survivor Spoiler 23/5: Βόμβα! Αποβάλλονται Μπάρτζης και Καραγκούνιας από το παιχνίδι; (vid)


Έχουμε ανατροπή και αποβολή; «Παγώνουν» οι παίκτες με την ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού

Ακόμα ένα επεισόδιο ανάμεσα στον Νίκο Μπάρτζη και τον Τάκη Καραγκούνια που θα οδηγήσει και σε ξαφνική απόφαση βόμβα από την παραγωγή.




Οι πληροφορίες μέσα στην εβδομάδα που έρχονταν από τον Άγιο Δομίνικο ανέφεραν ότι ο Τάκης Καραγκούνιας και ο Νίκος Μπάρτζης, τέθηκαν εκτός Survivor.

Και πράγματι έτσι έγινε αν και κανείς δεν γνώριζε μέχρι πρότινος τι ακριβώς είχε συμβεί και η παραγωγή του παιχνιδιού πήρε μία τέτοια απόφαση.

Οι πρώτες εικόνες όμως που κατέφθασαν από τον εξωτικό προορισμό ήταν διαφωτιστικές για το πώς τελικά οι δύο παίκτες έμειναν εκτός παιχνιδιού.



Οι δύο παίκτες, μετά τις σκηνές αυτές, αποχώρησαν από τα γυρίσματα και μάλιστα απομονώθηκαν από τις καλύβες και τους συμπαίκτες τους.

Ο λόγος ήταν ότι Τάκης και Μπάρτζης ρίχτηκαν σε ένα ματσάρισμα όπου και οι δύο έδειξαν να είναι ιδιαίτερα επιθετικοί ο ένας εναντίον του άλλου στην προσπάθειά τους να πάρουν προβάδισμα.



Σπρωξίματα, τραβήγματα, αγκωνιές ήταν μόνο μερικά από όσα θα δείτε στο παρακάτω trailer του παιχνιδιού από το ματσάρισμα των δύο παικτών σε αγώνα ασυλίας που θα παρακολουθήσουμε σήμερα (23/05)!
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.