Ads Top

Survivor Spoiler 3/5: Ποιοι είναι οι επόμενοι υποψήφιοι προς αποχώρηση;


Πάμε για έκπληξη; Ποιοι χάνουν σήμερα - Τι αναφέρει η πρώτη διαρροή, ποιους ψηφίζουν προς αποχώρηση..
Το Survivor All Star μπορεί να μη βρίσκεται ακόμη στο τέλος του, αλλά άπαντες γνωρίζουν πως, μετά το πάρτι της ένωσης, ξεκινά η αντίστροφη μέτρηση και οι πιο σκληροί είναι αυτοί, που στο τέλος επιβιώνουν.




Αυτή τη στιγμή είναι 16 οι παίκτες, που έχουν απομείνει στον Άγιο Δομίνικο, με εννέα για τους Μαχητές και επτά για τους Διάσημους, ωστόσο σιγά σιγά αναμένεται να γίνει το... ξεσκαρτάρισμα για εκείνους, που θα φτάσουν στο Άλσος Βεΐκου, διεκδικώντας τον τίτλο του απόλυτου παίκτη του ριάλιτι επιβίωσης.

Μέχρι τότε, βέβαια, υπάρχει λίγος καιρός ακόμη και οφείλουν να αντέξουν, ώστε να καταφέρουν να πάρουν το αεροπλάνο για την Ελλάδα, για να πάνε στο Γαλάτσι ως υποψήφιοι για την κούπα και όχι ως αποχωρήσαντες. Για τους περισσότερους, βέβαια, το δεύτερο σενάριο είναι αυτό που θα επικρατήσει και δε θα καταφέρουν να το αποφύγουν.




Survivor All Star: Οι τελευταίοι υποψήφιοι προς αποχώρηση



Κάθε εβδομάδα, βέβαια, ολοένα και περισσότεροι δυνατοί παίκτες βγαίνουν από την κάλπη και ήδη τα ονόματα μας προμηνύουν για μεγάλο ντέρμπι, αν και υπάρχει μια μεγάλη ανατροπή για τον Στέλιο Χανταμπάκη. Εκτός αυτού, υπάρχουν ο Σπύρος Μαρτίκας και ο Νικόλας Αγόρου με δύο ακόμη να αναδεικνύονται μετά την τελευταία ασυλία.

Η μπλε ομάδα επικρατεί και από την κάλπη θα βγουν ο Τάκης Καραγκούνιας και ο Γιώργος Κόρομι. Μένει να φανεί, βέβαια, το αν θα διεξαχθεί όντως η ψηφοφορία του κοινού, μετά την εξέλιξη με τον Χανταμπάκη. 



Αν γίνει κανονικά, ίσως και να σημαίνει πως θα έχουμε «διπλή» αποχώρηση και πολύ γρήγορα οι 16 παίκτες θα γίνουν 14.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.