Ads Top

Survivor Spoiler 20/5: Καρέ καρέ ο τσακωμός Μπάρτζη – Καραγκούνια στο αγώνισμα (vid)


Δείτε τι έκαναν και οδηγήθηκαν προσωρινά εκτός παιχνιδιού - Δείτε τι συνέβη..

Μπορεί οι εθνικές εκλογές να αλλάζουν τον προγραμματισμό του ΣΚΑΪ με το Survivor All Star να προβάλλεται… κουτσουρεμένο, ωστόσο την Τρίτη (23/5) έρχεται ένα επεισόδιο που απλά ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ!




Έπειτα από την αποχώρηση του Κόρο, οι δύο ομάδες ρίχνονται και πάλι στο στίβο μάχης με έπαθλο την πρώτη ασυλία, σε έναν αγώνα στον οποίο Τάκης Καραγκούνιας και Νίκος Μπάρτζης έρχονται σε σύγκρουση!

Οι σχέσεις των δύο παικτών έδειχναν να κινούνται σε τεντωμένο σκοινί, μιας και στο προηγούμενο επεισόδιο δημιουργήθηκε μεγάλη ένταση μεταξύ τους, στο τέλος του αγωνίσματος ανάμεσα στον Τάκη και τον Σπύρο Μαρτίκα.



Αυτή τη φορά ωστόσο η κατάσταση ξεφεύγει, μιας και κατά τη διάρκεια της μεταξύ τους μονομαχία ξεσπά μεγάλο καυγάς, με αποτέλεσμα να τεθεί σε κίνδυνο η παραμονή τους στο παιχνίδι! 

Οι δύο παίκτες απομονώθηκαν από τις καλύβες και τους συμπαίκτες τους, όπως είχε συμβεί και με την Κατερίνα Δαλάκα και την Ασημίνα, μέχρι να παρθεί η τελική απόφαση. Απ’ ότι φαίνεται πάντως, δεν αναμένεται να υπάρξει κι άλλη διπλή αποβολή.



Την ίδια ώρα, στο trailer που κυκλοφόρησε φαίνεται με ποιο τρόπο… άναψαν τα αίματα, με εκατέρωθεν σπρωξιές στα κοινά εμπόδια. Μάλιστα, η ένταση μεταφέρεται και στο συμβούλιο του νησιού, με τον Νίκο Μπάρτζη να αποχωρεί προσωρινά!

Από ‘κει και πέρα, μέσα από το Survivor spoiler μπορείτε ήδη να διαβάσετε ποια ομάδα κερδίζει την πρώτη ασυλία, αλλά και ποιος είναι ο 1ος υποψήφιος προς αποχώρηση!

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.