Ads Top

Survivor Spoiler 19/5: Ο Ατζούν ανακοίνωσε την τιμωρία Μπάρτζη-Καραγκούνια


Τι αποφάσισε ο Ατζούν - Αυτή είναι η τιμωρία για Μπάρτζη και Καραγκούνια

Ξέφυγε η κόντρα μεταξύ των δύο παικτών και η παραγωγή αναγκάστηκε να παρέμβει, με συνέπεια να βρίσκεται στον αέρα ακόμα και η παρουσία τους στο παιχνίδι. Τι ακριβώς συνέβη και οι τελευταίες πληροφορίες...




To Survivor All Star κάνει… διακοπές λόγω εκλογών ως προς την προβολή επεισοδίων στην Ελλάδα, αφού θα επιστρέψει την Τρίτη, ωστόσο στον Αγιο Δομίνικο οι εξελίξεις είναι ραγδαίες.

Ηδη, από το μεσημέρι της Πέμπτης 18 Μαΐου κυκλοφορούν στα Social Media και το διαδίκτυο ουκ ολίγα δημοσιεύματα για… απόσυρση του Τάκη Καραγκούνια και του Νίκου Μπάρτζη, αφού οι δύο παίκτες φέρονται να έχουν πρωταγωνιστήσει σε στιγμές ακραίας έντασης, μεταξύ τους, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα να παρέμβει η παραγωγή και να τους απομακρύνει, προσωρινά, από την παραλία.

Οσοι γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις στον Αγιο Δομίνικο θεωρούσαν σχεδόν βέβαιη τη στιγμή της… ρήξης στις σχέσεις των δύο παικτών, αφού η ένταση ανάμεσά τους υπέβοσκε καιρό τώρα. Ομως, από το σημείο αυτό μέχρι εκείνο της δημιουργίας εντυπώσεων και σεναρίων αποβολής Καραγκούνια και Μπάρτζη υπάρχει χαώδης διαφορά.



Αποβολή δεν υπάρχει και μάλιστα από την πλευρά της παραγωγής πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν τέθηκε και ποτέ τέτοιο θέμα, καθώς η όποια παρέμβασή της προέκυψε καθαρά για να προληπτικούς λόγους. Θα ήταν εξαιρετικά ριψοκίνδυνο να προβλέπει, ωστόσο, κανείς το τι θα ακολουθήσει, καθώς γεγονός είναι πως η ένταση ανάμεσα στους δύο παίκτες πολύ δύσκολα δεν θα συνεχιστεί… 

Πηγή: Dokari.gr.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.