Ads Top

Survivor Spoiler 18/5: Αυτή είναι η απόφαση της παραγωγής για Μπάρτζη-Καραγκούνια (vid)


Αποβάλλονται από το παιχνίδι Καραγκούνιας και Μπάρτζης; Τι απόφαση πήρε η παραγωγή, όλα όσα έγιναν γνωστά..

To Survivor All Star πέρα από τον χαρακτηρισμό του πιο ανατρεπτικού και δύσκολου Survivor που έγινε ποτέ, μπορούμε να πούμε άνετα πως είναι το παιχνίδι των αποβολών!




Από το ξεκίνημα του παιχνιδιού έχουμε δει δυνατούς παίκτες και φαβορί να βλέπουν την πόρτα της εξόδου, με την διαδρομή τους στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ να ολοκληρώνεαι άδοξα.

Αυτή τη φορά, στο επίκεντρο βρίσκονται Τάκης Καραγκούνιας και Νίκος Μπάρτζης, καθώς οι δύο τους θα έρθουν στα χέρια στο αγώνισμα για την πρώτη ασυλία της επόμενης εβδομάδας!



Ούτε λίγο, ούτε πολύ, θα έχουμε έναν μικρό χαμό, με τον Τάκη να πηγαίνει στο γιατρό με φωνές και διάφορα… γαλλικά, πριν επιστρέψει για να έρθει ο παίκτης των Κόκκινων προς το μέρος του.

Η αλήθεια βέβαια είναι πως ούτως ή άλλως βέβαια το τελευταίο διάστημα η κόντρα μεταξύ τους κλιμακώνονταν και έτσι το συγκεκριμένο επεισόδιο ήρθε να… συμπληρώσει το παζλ.


Survivor All Star spoiler 19/5: Θα έχουμε αποβολή Μπάρτζη – Τάκη;



Ποια λοιπόν θα είναι η «επόμενη μέρα» των δύο παικτών στο παιχνίδι; Ας μην ξεχνάμε πως οι Κόκκινοι έχουν ήδη ζήσει την διπλή αποβολή του Γκότση και του Πιλίδη, κάτι που τους στοίχισε πολύ στο αγωνιστικό κομμάτι,



Μέσα από το Survivor spoiler έχετε διαβάσει ήδη πως αμφότεροι έχουν τεθεί προσωρινά εκτός παιχνιδιού, μέχρι να παρθεί μια οριστική απόφαση από την παραγωγή.

Θα έχουμε αποβολή; Δύσκολο
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.