Ads Top

Survivor Spoiler 1/5: Ποια ομάδα κερδίζει την πρώτη ασυλία;


Κόκκινη ή Μπλε; Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα; Δείτε τι αναφέρει η πρώτη διαρροή..
Μπορεί χθες 30/4 Κόκκινοι και Μπλε στο Survivor All Star να μονομάχησαν για το έπαθλο του Λονδίνου, όπου ταξίδεψαν εκεί για να παρακολουθήσουν την ποδοσφαιρική ομάδα του Ατζούν Ιλιτζαλί, ωστόσο σήμερα 1/5 έχουμε τον αγώνα για την πρώτη ασυλία της εβδομάδας.




Το Λονδίνο λοιπόν, κέρδισαν οι Μπλε όπου και αγώνα είδαν, και έφαγαν και διασκέδασαν σε νυχτερινό κέντρο. Βέβαια, δεν έλειψε και ο... σάλος! Κυκλοφόρησε φωτογραφία της Ρίας Κολοβού όπου φαίνεται να έχει στα χέρια της τηλέφωνο και κάτι να κοιτάει.

Γενικά φέτος δεν έχουν τέλος τα σκάνδαλα στο ριάλιτι επιβίωσης, με την παραγωγή να μην ξέρει τι να πρωτομαζέψει! Οι παίκτες - όπως αναφέρουν όλοι - έχουν πάει διαβασμένοι στον Άγιο Δομίνικο, καθώς έχοντας ξαναπάει γνωρίζουν όλα τα κατατόπια αλλά και πως να κρυφτούν από τις κάμερες που τους τραβάνε 24ωρες το 24ωρο.



Ποιος θα κερδίσει την πρώτη ασυλία της εβδομάδας στο Survivor All Star

Σήμερα 1/5 Μπλε και Κόκκινοι θα πέσουν στον στίβο μάχης για την παραμονή τους στο παιχνίδι! Μετά την αποχώρηση της Εύης Σαλταφερίδου, ακόμη ένας παίκτης θα αποχαιρετήσει συμπαίκτες και αντιπάλους, θα πάρει την δάδα του και θα γυρίσει σπίτι του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, η ομάδα που θα κερδίσει απόψε είναι η Μπλε και οι Κόκκινοι θα ξεσπάσουν ξανά σε κλάματα μετά την χθεσινή ήττα του Λονδίνου.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.