Ads Top

Survivor Spoiler 11/5: Ποιος παίκτης κερδίζει το αυτοκίνητο;


Τι αναφέρει η πρώτη διαρροή; Ποιος είναι ο μεγάλος νικητής και παίρνει το αυτοκίνητο

Το Survivor All Star πλησιάζει προς το τέλος του, με τους παίκτες να δίνουν τα πάντα, ώστε να φτάσουν μέχρι το Γαλάτσι και να κερδίσουν το βραβείο του απόλυτου παίκτη του ριάλιτι επιβίωσης.




Η τελευταία περίοδος είναι ίσως η καλύτερη στον Άγιο Δομίνικο, καθώς δεν είναι μόνο το γεγονός, ότι το ξεσκαρτάρισμα έχει γίνει επί της ουσίας, αλλά και το ότι ο Ατζούν... τα δίνει όλα με τα μεγάλα του έπαθλα, τα οποία προκαλούν παραλήρημα στους παίκτες, τη στιγμή που υπάρχει καταγγελία για το έπαθλο.


Survivor All Star: Ο παίκτης που παίρνει το αυτοκίνητο



Μετά το Λονδίνο και το Μαϊάμι, σε δύο υπέροχα ταξίδια για Μαχητές και Διασήμους αντίστοιχα, έχει έρθει η σειρά και για ένα μοναδικό ατομικό έπαθλο.



Ο λόγος γίνεται, φυσικά, για ένα υπερπολυτελές αυτοκίνητο, που θα κερδίσει ο παίκτης, ο οποίος θα μείνει όρθιος στο επεισόδιο της Κυριακής (14/5), προσθέτοντας ένα περιουσιακό στοιχείο στη συλλογή του από αυτό το ταξίδι.

Ποιος παίκτης, όμως, θα καταφέρει να πάρει αυτό το τρομερό έπαθλο του Τούρκου παραγωγού; Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Σάκης Κατσούλης είναι ο νικητής του αγωνίσματος και παίρνει το αυτοκίνητο, με τους υπόλοιπους να... τρώνε τη σκόνη του, επιβεβαιώνοντας την αγωνιστική κυριαρχία του.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.