Ads Top

Survivor Spoiler 11/5: Ποιους 4 παίκτες παίρνει μαζί του ο Σάκης Κατσούλης στην Punta Cana;


Τι αναφέρει η πρώτη διαρροή - Δείτε ποιους παίκτες επιλέγει ο Σάκης Κατσούλης.. 

Βρισκόμαστε σε μια περίοδο, όπου μετράμε αντίστροφα για το φινάλε του Survivor All Star, περιμένοντας να μάθουμε ποιος είναι ο απόλυτος παίκτης όλων των εποχών στο ριάλιτι επιβίωσης, με την αγωνία φυσικά να κορυφώνεται.




Οι παίκτες περνούν ουσιαστικά τις τελευταίες μέρες τους στην παραλία, αφού πια δεν έχουν μείνει πολλοί και τις επόμενες εβδομάδες θα μάθουμε το ποιοι θα πάνε στο Γαλάτσι με σκοπό να σηκώσουν την κούπα, τόσο στον ημιτελικό και στον τελικό, με τους τόσους μήνες υπομονής να έχουν... τη γλύκα τους.

Ο Ατζούν Ιλιτζαλί, άλλωστε, κρατά τα μεγάλα έπαθλα για το τέλος, και δη μετά το πάρτι της ένωσης, προσφέροντας δώρα ανεκτίμητα στους παίκτες, οι οποίοι φέτος έχουν ζήσει αρκετά, όπως ήταν το ταξίδι στο Λονδίνο ή το... παραδοσιακό στο Μαϊάμι, με κάθε ομάδα να παίρνει από ένα και άπαντες να είναι ευχαριστημένοι.




Survivor All Star: Οι παίκτες που... θα το κάψουν



Το παιχνίδι, βέβαια, γίνεται ατομικό και τα έπαθλα συνεχίζουν να δίνονται... αβέρτα, όπως το αυτοκίνητο που προσφέρει ο Τούρκος παραγωγός. Γνωρίζουμε, μάλιστα, ποιος θα πάρει αυτό το έπαθλο, ωστόσο ο Ατζούν δε σταματά εκεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται σύντομα να δούμε ένα άλλο... κλασικό έπαθλο, το οποίο δεν είναι άλλο από την επίσκεψη στην Punta Cana, το... αγαπημένο μέρος του Γιώργου Ασημακόπουλου. Ο νικητής του αγωνίσματος, μάλιστα, θα μπορέσει να πάρει δύο παίκτες μαζί του, ενώ από κλήρωση θα προκύψουν και άλλοι δύο.



Γνωρίζουμε, μάλιστα, και ποιος θα είναι ο νικητής του αγωνίσματος. Συγκεκριμένα, ο Σάκης Κατσούλης θα επικρατήσει και θα πάρει μαζί του τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη και τον Γιώργο Κόρομι, με τον Τάκη Καραγκούνια και τη Μελίνα Μεταξά να έρχονται ύστερα από κλήρωση.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.