Ads Top

Survivor Τrailer 24/5: Ανακοίνωση βόμβα Γιώργου Λιανού για αποβολή παίκτη - «Η παραγωγή αποφάσισε, αποβάλλεται...» (vid)


Ο Γιώργος Λιανός ανακοινώνει αποβολή παίκτη - Οι Μπλε αποχωρούν από το αγώνισμα
Τα πάνω κάτω θα φέρει το νέο επεισόδιο τoυ Survivor All Star, που αναμένεται να εκτοξεύσει την ηλεθέαση για το ριάλιτι επιβίωσης.




Το κανάλι του ΣΚΑΪ ρίχνει το πιο δυνατό του χαρτί για την prime time ζώνη και ευελπιστεί να κάνει την μεγάλη ανατροπή και να αλλάξει τα δεδομένα που έχει διαμορφώσει η μυθοπλασία.

Κεντρικό πρόσωπο στις εξελίξεις αναμένεται να είναι για ακόμη μια φορά ο Τάκης Καραγκούνιας και ο Γιώργος Ασημακόπουλος, με τους δύο παίκτες να έρχονται για ακόμη μια φορά σε κόντρα.



Οι δύο παίκτες θα ανταλλάξουν βαριές κατηγορίες, πριν αλλά και κατά τη διάρκεια του σημερινού αγωνίσματος ασυλίας ενώ τα πάντα θα ξεφύγουν πολύ σύντομα.

Πιο συγκεκριμένα, θα δούμε τον Ασημακόπουλο να αποχωρεί μαζί με τους υπόλοιπους παίκτες των Μπλε από τον πάγκο τους, κατηγορώντας τον Τάκη για αντιαθλητικό παιχνίδι. Λίγο αργότερα, την σκυτάλη θα πάρει ο Γιώργος Λιανός που θα ανακοινώσει την αποβολή ενός παίκτη από το αγώνισμα ασυλίας!

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.