Ads Top

Καταγγελία βόμβα για Survivor: Πήραν ξανά κινητό - Τους «έδωσε» ο Μπάρτζης (pic)


Πρώην παίκτης Survivor προχώρησε σε καταγγελία - αποκάλυψη βόμβα για το παιχνίδι - Ποιοι πήραν πάλι κινητά, τι έχει συμβεί

Άνω-κάτω το παιχνίδι τις τελευταίες ώρες, καθώς η ένταση ανεβαίνει και όσο πλησιάζουμε στον μεγάλο τελικό, οι φιλίες κινδυνεύουν να χαλάσουν. Ποιοι φαίνεται να ενημερώθηκαν για όσα γίνονται στην Ελλάδα και γιατί;




Με τρομερή ένταση συνεχίζεται στα τελευταία επεισόδια του Survivor η κόντρα αρχικά του Νίκου Μπάρτζη με τον Τάκη Καραγκούνια και κατά δεύτερον η κόντρα του Μπάρτζη με σχεδόν όλους τους άλλους συμπαίκτες του.

Ο δεύτερος γύρος του καυγά ανάμεσα στους δύο παίκτες είχε έδρα το Συμβούλιο του νησιού στο Survivor. Ο παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης, Γιώργος Λιανός, έδωσε τον λόγο στους δύο για όσα έλαβαν χώρα κατά την διάρκεια του αγωνίσματος για την ασυλία και τελικά δεν μπόρεσαν αν συγκρατήσουν για ακόμα μία φορά τα νεύρα τους.



«Στην αρχή έδωσα το χέρι στον Τάκη κι αυτός μου έλεγε ότι με κράζεις και δεν σου το δίνω. Με κοιτούσε περίεργα. Ξεκίνησε το παιχνίδι κι όπως θα δείτε στο πρώτο εμπόδιο ξεκίνησαν οι μπουνιές, οι πατητές. Μου τραβούσε τα μαλλιά και συνέχισε να μου τραβά τα πόδια. Μπήκα με τάκλιν για να περάσω το τελευταίο εμπόδιο κι ο Τάκης ούρλιαζε ότι του έσπασα το πόδι. Στην συνέχεια ξεκίνησε να βρίζει σπίτια, οικογένειες και πράγματα πολύ ιερά», είπε ο Μπάρτζης στο Survivor.

«Ώπα Μπάρτζη χαλάρωσε, δεν θα λες ψέματα. Σου είπα ότι είσαι μπιπ και κωλόπαιδο. Χαλάρωσε. Άκουσε κανείς να βρίσω σπίτι; Ο Νίκος θα μπορούσε να κερδίσει το Survivor, αλλά με την συμπεριφορά του δεν μπορεί… Είναι φρικτός ψεύτης» απάντησε εκνευρισμένος ο Τάκης στα σχόλια του Μπάρτζη στο Survivor.

Τα όσα έγιναν και τα σχόλια κατά του Νίκου Μπάρτζη σχολίασε ο Τριαντάφυλλος στο Instagram, όπου μεταξύ άλλων ανέφερε πως οι παίκτες ενημερώθηκαν από κινητό ότι ο συμπαίκτης τους έχει μεγάλη δημοφιλία πλέον στην Ελλάδα και για αυτόν τον… έβαλαν στο στόχαστρο. Μάλιστα, δηλώνει τη στήριξή του και ζητάει να είναι ο νικητής του ριάλιτι, πηγαίνοντας απέναντι σε όλους τους (πρώην;) φίλους του.



Δείτε τι γράφει:


Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.