Ads Top

Survivor All Star: Δήλωση βόμβα από Μαίη - Αυτός θα είναι ο νικητής στο παιχνίδι


Βόμβες που θα συζητηθούν από την Μαίη Εμμανουηλίδου για το Survivor All Star.. 

Στο Survivor του 2022 έφτασε μέχρι το Γαλάτσι και τα ημιτελικά. Φέτος όμως, η Μαίη δεν πήγε στο All-Star.




Ανέλυσε τις σκέψεις της για το φετινό ριάλιτι, απάντησε για ποιον λόγο δεν είναι εκείνη στο ριάλιτι του ΣΚΑΪ.

Παράλληλα, έκανε τις προβλέψεις της για την τελική τετράδα και παράλληλα πέταξε ΒΟΜΒΕΣ για Τάκη Καραγκούνια και Σπύρο Μαρτίκα.

Διαβάστε αναλυτικά τη μίνι συνέντευξη στον Σπύρο Γιαννόπουλο:

– Τι πιστεύεις για το φετινό Survivor All Star και για ποιον λόγο δεν βρίσκεσαι εσύ σ’αυτό;

Αυτή την ερώτηση μου την κάνουν πολλοί τόσο όσοι με συναντούν στον δρόμο όσο και πολλοί μέσα από τα social. Δεν γνωρίζω την απάντηση. Σίγουρα γνωρίζουν κάποια συγκεκριμένα άτομα που διευθύνουν το ριάλιτι. Μου λένε αρκετοί ότι η απουσία μου είναι αισθητή από το All Star. Η αλήθεια είναι ότι δεν το παρακολουθώ πλέον. Έχω μια εικόνα για το τι γίνεται, αλλά δεν θα καθίσω στον καναπέ για να δω το πρόγραμμα. Νομίζω ότι αρκετός κόσμος αποφεύγει να το δει γιατί έχουν γίνει πολλά σκηνικά που δεν άρεσαν…



– Εννοείς τις αποβολές των παικτών. Ποια η γνώμη σου; Έπρεπε να γίνουν; Ήταν αυστηρές;

Κατά τη δική μου άποψη, χωρίς στοιχεία δεν μπορεί κανείς να γνωρίζει για το αν πραγματικά συνέβη κάποια παράβαση κανονισμών. Εμείς σαν τηλεθεατές δεν είδαμε κάποια παράβαση από τους παίκτες που αποβλήθηκαν. Έφυγαν πολύ μεγάλα ονόματα, φαβορί για τη νίκη θα τα χαρακτήριζα, όπως οι Δαλάκα, Γκότσης, Πιλίδης, Ασημίνα και είναι πολύ λυπηρό αυτό.

Έμειναν οι παίκτες που κάνουν ριάλιτι και δεν αντιπροσωπεύουν το πραγματικό All Star. Επίσης λείπουν πολύ παίκτες.


Survivor All-Star 24/5: Ο νικητής, αυτός που λείπει και το «ξαναζεσταμένο φαγητό»



– Ποιος παίκτης θεωρείς ότι λείπει από το Survivor All Star;

Χωρίς αμφιβολία ο Αρης Σοϊλέδης. Βλέπουμε ότι ο Σάκης Κατσούλης φέτος δεν έχει ανταγωνισμό. Κερδίζει όλα τα runs, είναι φοβερός στους στόχους σε όλα τα παιχνίδια και σίγουρα θα χρειαζόταν απέναντί του τον Αρη για να βλέπαμε δυνατές μονομαχίες.

– Ανέφερες πιο πριν για παίκτες που κάνουν ριάλιτι. Μια τέτοια περίπτωση είναι και ο Τάκης, ο οποίος έχει δείξει αντιαθλητική συμπεριφορά και φαίνεται να βγαίνει ο κακός του εαυτός. Επειδή πέρυσι τον έζησες, θεωρείς ότι αυτό που βγαίνει προς τα έξω είναι υπερβολή;

Νομίζω ότι αυτό που βλέπετε είναι πολύ λίγο μπροστά σ’αυτό που είναι ο Τάκης πίσω από τις κάμερες. Με είχε βγάλει και μένα έξω από τα ρούχα μου, είχα φτάσει στα όριά μου, παρόλο που είμαι ένας ήρεμος χαρακτήρας. Ήθελε πολύ προσπάθεια για να το πετύχει αυτό κάποιος. Ο συγκεκριμένος τα κατάφερε.

Είχε φτάσει πολλούς παίκτες στα όριά τους. Για 2η σερί χρονιά βλέπουμε μια απαράδεκτη και αντιαθλητική συμπεριφορά και δεν θα έπρεπε με τέτοια συμπεριφορά να μην έχει θέση στο φετινό All Star.

– Ποιος άλλος παίκτης θεωρείς ότι κάνει «κακό ριάλιτι» στο Survivor All Star;



Σπύρος Μαρτίκας. Δεύτερη χρονιά, ακριβώς το ίδιο ριάλιτι που έχει κουράσει αρκετά τον κόσμο. Πέρυσι, είχε ένα ενδιαφέρον για τους τηλεθεατές ο ρόλος που επιτελούσε, αλλά φέτος δεν είναι τίποτα άλλο από ένα ξαναζεσταμένο φαγητό.

– Ποιοι πιστεύεις θα είναι στην τριάδα και ποιος πιστεύεις ή θέλεις να κερδίσει το Survivor All Star;

Θα φτάσει ο Σάκης Κατσούλης, ο Νίκος Μπάρτζης και ο Ηλίας Μπόγδανος. Πιστεύω και θέλω να το κερδίσει ο Σάκης Κατσούλης. Είναι ένας άνθρωπος με ήθος, αξιοπρέπεια, είναι μαχητής και με αθλητική παιδεία. Τον γνωρίζω και προσωπικά. Είναι ο καλύτερος παίκτης στο παιχνίδι και αξίζει να το κερδίσει, παρόλο που έχει ήδη κερδίσει προηγούμενο Survivor.

– Ο Κόρο δήλωσε ότι δεν θα έβγαζε γυναίκα νικήτρια. Μου ανέφερες τρία ονόματα, αλλά κανένα όνομα από τις γυναίκες. Θεωρείς ότι η Σταυρούλα με τα runs που κάνει, δεν αξίζει μια θέση στο Γαλάτσι;

Εννοείται πως αξίζει. Είναι η καλύτερη παίκτρια στο Survivor. Και πέρυσι ήταν. Με ρώτησες για τρεις θέσεις, η τέταρτη είναι για τη Σταυρούλα. Εννοείται ότι πρέπει να εκπροσωπούνται και οι γυναίκες στο Γαλάτσι. Στις μέρες μας δεν κρίνουμε με βάση το φύλο. Το Survivor είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι που όμως μπορούν να ανταπεξέλθουν και γυναίκες. Εν προκειμένω, θα ήθελα να τη δω στον τελικό.

– Θα ήθελα να μου πεις για τα επαγγελματικά σου. Τον τελευταίο καιρό βρίσκεσαι στη Σαντορίνη! Με τι ασχολείσαι μετά το Survivor;

Έχω επιστρέψει στο κομμάτι της γυμναστικής. Κάνω personal training στη Σαντορίνη και από το φθινόπωρο θα πραγματοποιηθεί το μεγάλο μου όνειρο που τόσο το θέλω. Να ανοίξω τον δικό μου όμιλο κωπηλασίας, στον Άλιμο, στον Ναυτικό Όμιλο Καλαμακίου. Ένα τμήμα ενηλίκων που θα στοχεύει στον ερασιτεχνικό αθλητισμό, ώστε να γνωρίσει ο κόσμος το άθλημά μου και να δει τη μαγεία της κωπηλασίας από κοντά.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.