Ads Top

Βόμβα στο Survivor All Star: Η κρυφή συμφωνία Ατζούν με διάσημο παίκτη για αποχώρηση (vid)


Ο όρος που υπάρχει στο συμβόλαιο και δεν γνώριζε κανείς.. Ποιος έκανε την αποκάλυψη.. 

Ο μοναδικός στον Άγιο Δομίνικο που είχε συμφωνήσει με τον Ατζούν Ιλιτζαλί, πριν καν μπει στο αεροπλάνο. Ήταν η μοναδική του απαίτηση για να επιστρέψει στο ριάλιτι.




Από τις 8 Ιανουαρίου που έκανε πρεμιέρα το Survivor All Star, ο Στέλιος Χανταμπάκης ακολούθησε μία συγκεκριμένη τακτική, που δεν θύμιζε σε τίποτα τον παίκτη που είχαμε δει στον Άγιο Δομίνικο το 2017.

Κρατούσε απόσταση, δεν είχε πολλά λόγια και έδειχνε πως αυτή τη φορά ο μόνος του στόχος ήταν να καταφέρει να επιστρέψει με όσα περισσότερα χρήματα μπορούσε. Γιατί αυτή τη φορά το έπαθλο ήταν μακρινό όνειρο. Ο παίκτης δεν είχε τις ίδιες αντοχές, το γνώριζε και το Γαλάτσι δεν ήταν τα σχέδιά του.

Ο Χανταμπάκης μάλιστα, όπως ειπώθηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha, για να επιστρέψει στο παιχνίδι ζήτησε από την παραγωγή να του ζητήσει ένα… συγνώμη για όσα «τράβηξε» επαγγελματικά μετά την προηγούμενη παρουσία του, ενώ έθεσε και τους όρους του. 



Σε αντίθεση με όλους τους άλλους παίκτες, είχε συμφωνήσει με τον Ατζούν Ιλιτζαλί, πως όταν νιώσει ότι δεν αντέχει άλλο, ότι του λείπουν τα παιδιά του και η οικογένειά του, θα μαζέψει τα πράγματα του και θα φύγει, χωρίς να πληρώσει καμία ρήτρα. 

Αυτή ήταν η κρυφή συμφωνία του με τον Τούρκο παραγωγό και για αυτό μόλις ένιωσε ότι δεν τον… σηκώνει το κλίμα, αποχώρησε χωρίς δεύτερη σκέψη!

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.