Ads Top

Survivor Οριστική Διαρροή 9/5: Αυτή η ομάδα κερδίζει το τάξιδι στο Μαϊάμι;


Οριστικό και 100% επιβεβαιωμένο - Δείτε ποιος παίκτης κερδίζει τον τελευταίο πόντο και στέλνει την ομάδα του στο Μαϊάμι..

Χαμός επικρατεί στο Survivor All Star και μία νέα μεγάλη κόντρα έχει ξεκινήσει.




Ο Σπύρος Μαρτίκας τα έχει βάλει με τον Νίκο Μπάρτζη και η ένταση που έχει δημιουργηθεί στην Μπλε ομάδα είναι μεγάλη.

Από ότι φαίνεται μάλιστα, αυτό επηρεάζει και το αγωνιστικό κομμάτι, αφού χτίζουν αρνητικό σερί ενώ η υπόθεση αποχώρηση είναι χρώματος Μπλε. Παρεμπιπτόντως αυτοί είναι οι τέσσερις υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Οι ασυλίες τις εβδομάδας ωστόσο τελείωσαν και πάμε για μεγάλο έπαθλο στο επεισόδιο της Τρίτης (9/5).



Ποιος θα ταξιδέψει στις ΗΠΑ άραγε; Οι ταλαιπωρημένοι Μπλε ή μήπως οι Κόκκινοι θα ξεκινήσουν ένα ακόμα μεγάλο σερί; Εννοείται πως σας έχω την απάντηση!


Σαρβάιβορ νέα 9/5: ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΑ! Αυτοί στο Μαϊάμι – Αυτός τον τελευταίο πόντο – Αυτός φαβορί να αποχωρήσει!



Όπως σας είπα και παραπάνω, το Spoiler σχετικά με τον μεγάλο νικητή είναι πλέον κλειδωμένο. Η Κόκκινη ομάδα παίρνει ακόμα μία νίκη και ετοιμάζεται να κάνει το φαντασμαγορικό ταξίδι.

Φυσικά, σας έχω δώσε ακόμα και το σκορ με το οποίο θα νικήσουν. Η πρώτη νίκη θα είναι άνετη, ενώ για τη δεύτερη θα χρειαστεί να φτάσουμε μέχρι το Flag race.



Μελίνα και Σάκης από την Κόκκινη ομάδα, ενώ τους Μπλε θα εκπροσωπήσουν Μάριος και Σταυρούλα. Ο Σάκης θα ρίξει στον τελικό στόχο, θα νικήσει τη Σταυρούλα και θα φέρει τη μεγάλη νίκη στην ομάδα του.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.