Ads Top

Survivor Διαρροή 5/3: Οριστικό! Αυτοί είναι όλοι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση


Οριστικό και 100% επιβεβαιωμένο - Ποιοι χάνουν σήμερα, ποιοι βγαίνουν υποψήφιοι προς αποχώρηση..

Γεμάτο από ανατροπές θα είναι το σημερινό επεισόδιο του Survivor All Star, με τους Κόκκινους και τους Μπλε να δίνουν μάχη για την 3η ασυλία της εβδομάδας.

Ποια ομάδα θα συνεχίσει με νίκη στο Survivor; Αλλά και ποια ομάδα δεν θα χρειαστεί να υποδείξει υποψήφιο προς αποχώρηση; Διότι, αυτό είναι το σημαντικό.




Κόκκινοι οι επόμενοι υποψήφιοι προς αποχώρηση ή μήπως οι Μαχητές θα πρέπει να βγάλουν παίκτες στον τάκο; Με άλλα λόγια, ποια ομάδα θα είναι θεατής στο συμβούλιο απόψε;

Το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό και σήμερα οι ισορροπίες αναμένεται να αλλάξουν για ακόμη μια φορά και για αυτό θα ευθύνονται οι Μαχητές.


Survivor spoiler αποχώρηση 3/5: ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ! Αυτοί είναι οι δύο νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση!





Πιο συγκεκριμένα, οι Κόκκινοι θα γνωρίσουν για δεύτερη φορά την ήττα σε αγώνισμα ασυλίας για την τρέχουσα εβδομάδα κάτι που πρακτικά σημαίνει πως θα πρέπει να υποδείξουν δύο υποψήφιους προς αποχώρηση και όχι έναν.

Έτσι, το βραδινό συμβούλιο του νησιού αναμένεται να φέρει τα πάνω κάτω, καθώς όπως ήδη γνωρίζετε, στην κόκκινη ομάδα υπάρχει η ασυλία των γυναικών, κάτι που σημαίνει πως η Μελίνα Μεταξά και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη δεν μπορούν να ψηφιστούν.

Την ίδια στιγμή, τον Σάκη Κατσούλη δεν θα μπορούσαν να τον ψηφίσουν ενώ και ο Κωνσταντίνος Βασάλος είναι ένας κομβικός παίκτης που φέρνει συνεχώς νίκες για την ομάδα.



Με αυτόν τον τρόπο και με τα κουκιά να είναι μετρημένα για την κόκκινη ομάδα, Γιώργος Κόρομι και Τάκης Καραγκούνιας αναμένεται να είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση και θα οδηγηθούν στον τάκο, εκεί όπου ήδη βρίσκονται οι Στέλιος Χανταμπάκης, Νικόλας Αγόρου και Σπύρος Μαρτίκας.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.