Ads Top

Survivor Αποχώρηση: Τα ποσοστά της χθεσινής 4/5 ψηφοφορίας


Στα όρια του στατιστικού λάθους - Δείτε για πόσες λίγες ψήφους αποχώρησε ο Νικόλας Αγόρου.. 

Φτάνουμε πολύ κοντά, πια, στο φινάλε του Survivor All Star, με 14 μόλις παίκτες να έχουν απομείνει στο ριάλιτι επιβίωσης και τη σκέψη να στρέφεται, σιγά σιγά, προς το Άλσος Βεΐκου και τους τελικούς για τον απόλυτο παίκτη.




Ο Νικόλας Αγόρου ήταν ο τελευταίος παίκτης, που είδε τον Γιώργο Λιανό να ανακοινώνει την αποχώρησή του από το παιχνίδι. 

Ο διαγωνιζόμενος της μπλε ομάδας, βέβαια, είδε τις εξελίξεις να τον πιάνουν εξαπίνης στην πραγματικότητα, αφού ο Στέλιος Χανταμπάκης αποχώρησε οικειοθελώς και μπορεί να μην έφευγε σε περίπτωση, που ο τελευταίος ήταν τελευταίος στις ψήφους.


Survivor All Star: Η οριακή διαφορά στις ψήφους



Σε κάθε περίπτωση, είτε ήταν μπροστά από τον Χανταμπάκη στις ψήφους είτε όχι, ο «φραουλίτσας», όπως τον αποκαλούν λόγω του τατουάζ του, αποτελεί επίσης παρελθόν από το Survivor All Star και οι Γιώργος Κόρομι, Τάκης Καραγκούνιας και Σπύρος Μαρτίκας ανανέωσαν την παρουσία τους τουλάχιστον για την επόμενη εβδομάδα, ελπίζοντας βέβαια πως θα μείνουν μέχρι το τέλος.



Όλα αυτά, μετά από μια ψηφοφορία που εξελίχθηκε σε... κανονικό θρίλερ στο νησί από την πλευρά του τηλεοπτικού κοινού, με την παραγωγή οριακά να φτάνει στο λάθος. 

Από την ουρά, ο «Κόρο» ξαφνικά βρέθηκε... στην κορυφή με 31% και ο Μαρτίκας τον ακολούθησε με 28%.



Πολύ κοντά βρέθηκαν και οι άλλοι δύο παίκτες, με τον Τάκη να συγκεντρώνει 21% και τον Νικόλα να ακολουθεί με 20%, σε άλλη μια ψηφοφορία που κινήθηκε οριακά κι έδειξε το πόσο ο κόσμος επιχείρησε να στηρίξει και τους τέσσερις παίκτες.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.