Ads Top

Survivor Οριστική Διαρροή 4/5: Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο επικοινωνίας!


Οριστικό και 100% επιβεβαιωμένο - Ποιοι χάνουν σήμερα - Μπλε ή Κόκκινοι;

Το Survivor επιστρέφει με αγώνισμα για το έπαθλο επικοινωνίας. Αυτό το αγώνισμα είναι που είναι αρκετά διαφορετικό από τα άλλα. Ποια ομάδα κερδίζει την επικοινωνία την Πέμπτη στο Survivor All Star;




Η αποχώρηση του Στέλιου Χανταμπάκη είναι αυτή που άλλαξε τα δεδομένα στο παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Το παιχνίδι δεν είχε πολλές οικειοθελείς αποχωρήσεις. Βρισηίδα Ανδριώτου, Στάθης Σχίζας και τώρα ο Στέλιος Χανταμπάκης αποχώρησαν, αν δεν ξεχνάμε κάποιον.

Οι ισορροπίες άλλαξαν και μένει να δούμε πόσο ακόμα θα αλλάξουν. Οι μπλε δεν έχασαν παίκτη, οι κόκκινοι τελευταία χάνουν τον έναν παίκτη μετά τον άλλον. Η μέρα είναι σημαντική σε άλλο κομμάτι. Διότι, η αποχώρηση είναι που θα κλείσει τη βραδιά. Το Survivor spoiler το έχετε από νωρίς. Αυτός είναι ο παίκτης που αποχωρεί από το παιχνίδι.



Πριν από το συμβούλιο αποχώρησης όμως, έχουμε ένα ακόμα παιχνίδι όμως. Έναν απαιτητικό στίβο μάχης και ένα έπαθλο επικοινωνίας, το οποίο επιστρέφει μετά από περίπου ένα μήνα.


Survivor All star spoiler 4/5: Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο επικοινωνίας



Ποια ομάδα κερδίζει το έπαθλο επικοινωνίας; Στη θεωρία, οι Μαχητές είναι ομάδα ανώτερη αγωνιστικά. Ωστόσο, λέγαμε και στο βραδινό ποστάρισμα πως τα μικρά σχήματα ευνοούν τις νίκες στο Survivor. Εκτός από την όποια ανάλυση ωστόσο, το έπαθλο επικοινωνίας ήταν ανέκαθεν μια άλλη ιστορία.



Ποιος το κερδίζει; Οι Διάσημοι κερδίζουν το έπαθλο επικοινωνίας. Βρίσκουν οι κόκκινοι την ψυχραιμία και τα αποθέματα να πάρουν τη νίκη και να γευτούν έπαθλο φαγητού, αλλά και επικοινωνία με αγαπημένα πρόσωπα.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.