Ads Top

Survivor Οριστική Διαρροή 28/5: Αυτός κερδίζει το δεύτερο αυτοκίνητο


Δείτε ποιος παίκτης κερδίζει δεύτερο αυτοκίνητο μετά τον Σάκη Κατσούλη - Ποιους θα πάρει μαζί στο έπαθλο

Η αγωνία στο Survivor All Star κορυφώνεται όσο πλησιάζουμε προς τον τελικό και τα έπαθλα γίνονται ακόμα πιο εντυπωσιακά.




Ο Σπύρος Μαρτίκας αποχώρησε, όμως φρόντισε να ανάψει «φωτιές» λίγο πριν πάρει τη δάδα του και φύγει από το συμβούλιο, καθώς αυτοί είναι οι παίκτες που θέλει να δει στον τελικό.

Το γεγονός αυτό, πως «βλέπει» τελική τετράδα μόνο άντρες, έφερε εκ νέου εντάσεις στην παραλία, με τις γυναίκες του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ να μη παίρνουν με καλό μάτι τα λεγόμενά του.

Ειδικότερα η Σταυρούλα Χρυσαειδή, η οποία εντυπωσιάζει με τις επιδόσεις της και χαρακτηριστικό είναι πως πλησιάζει ακόμα και στα ποσοστά νικών του Σάκη Κατσούλη.



Ήδη σας έχω δώσει το Spoiler σχετικά με το ποιος κερδίζει το αυτοκίνητο, αλλά και ποιους παίκτες θα πάρει μαζί της στο έπαθλο.

Φυσικά, ήδη σας έχω πει και ποιος θα κερδίσει στο νέο αγώνισμα Ελλάδας – Τουρκίας, που θα είναι άκρως διαφορετικό.


Survivor spoiler 28/5: ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΑ! Αυτός κερδίζει το αυτοκίνητο – Αυτούς παίρνει μαζί του στο έπαθλο



Οι δηλώσεις του Σπύρου φαίνεται πως… πείσμωσαν την Σταυρούλα, η οποία ήταν και φίλη του. Στο προηγούμενο αγώνισμα με έπαθλο το αυτοκίνητο έφτασε πολύ κοντά, όμως τώρα δεν θα αφήσει την ευκαιρία να πάει χαμένη, αφού θα νικήσει τους πάντες και θα πάρει το κλειδιά στο χέρι. Οριστικό και κλειδωμένο!



Μάλιστα, θα έχει την ευκαιρία και για ένα… μίνι ταξίδι, επιλέγοντας τέσσερις από τους πέντε συμπαίκτες της ώστε να τη συνοδεύσουν.

Φυσικά, η πρώτη που θα διαλέξει θα είναι η Στέλλα και θα ακολουθήσουν Μάριος Πρίαμος και Ηλίας Μπόγδανος. Για τον εναπομείναντα θα πραγματοποιηθεί κλήρωση ανάμεσα σε Γιώργο Ασημακόπουλο και Νίκο Μπάρτζη, με τον πρώτο να είναι ο τυχερός.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.