Ads Top

Survivor Οριστική Διαρροή 28/5: Αυτή είναι ομάδα κερδίζει στο Ελλάδα-Τουρκία


Οριστικό και 100% επιβεβαιωμένο - Ποιοι κερδίζουν; Άνδρες ή Γυναίκες;

Μπλε και Κόκκινοι θα αφήσουν τις διαφορές τους στο ριάλιτι του ΣΚΑΪ και το πρώτο αγώνισμα της νέας εβδομάδας θα εξελιχθεί σε μάχη των δύο φύλων.




Οι κλασικές μονομαχίες Ελλάδας – Τουρκίας που είναι must σε τέτοια φάση του παιχνιδιού θα γίνουν, αλλά θα υπάρξει μια διαφορετική προσέγγιση.

Δεν θα έχουμε την κλασική αναμέτρηση όπου Μπλε και Κόκκινοι συνασπίζονται ενάντια στους Τούρκους.

Θα έχουμε μια μικτή μονομαχία αντρών – γυναικών! Μάλιστα! Οι άντρες από τις δύο ομάδες θα αντιμετωπίσουν τις γυναίκες και η αγωνία θα χτυπήσει κόκκινο.

Κρίμα να μην είναι και ο MVP του προηγούμενο αγωνίσματος Ελλάδας – Τουρκίας, Σπύρος Μαρτίκας, ο οποίος πήρε έναν σκασμό λεφτά από το παιχνίδι.



Εμείς, σας έχουμε εξασφαλίσει το πρώτο μεγάλο Survivor Spoiler της εβδομάδας, το οποίο θα ανοίξει τον χορό έντονων αναμετρήσεων στους στίβους μάχης.


Survivor spoiler 28/5: Αυτοί κερδίζουν το Ελλάδα –  Τουρκία



Αυτή τη φορά, το spoiler δεν θα έχει χρώμα, αλλά… φύλο. Δεν θα σας πούμε δηλαδή, ότι οι Κόκκινοι ή ότι οι Μπλε κερδίζουν το αγώνισμα και το συνακόλουθο έπαθλο.

Αυτό που θα σας πούμε είναι ότι Έλληνες – Τούρκοι άντρες θα παίξουν απέναντι στις αντίστοιχες γυναίκες. Φαινομενικά, θα ισχυριστεί κανείς ότι οι άντρες είναι το φαβορί. Μεγαλύτερη σωματική διάπλαση, πιο δυνατοί, κτλ.



Δεν θα είναι όμως τόσο εύκολο, διότι οι γυναίκες είναι κομάντα στο φετινό All Star.

Παρόλα αυτά, πέρα από σεξιστικές χαζομάρες, οι άντρες θα είναι εκείνοι που θα πανηγυρίσουν τη νίκη. 

Για σκορ και λοιπά, θα επανέρθουμε με νέο Survivor Spoiler.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.